Stjernetegn 17. januar – Hvad er min personlighed?

Stjernetegn 17. januar – Hvad er min personlighed?

Stjernetegn 17 januar

Hvis din fødselsdag er den 17. januar, er dit stjernetegn Stenbukken.

Profil

Mennesker, der er født specifikt den 17. januar, er normalt intellektuelle, betænksomme og i det hele taget mere kreative end de fleste andre geder. Som Stenbuk styret af himmellegemet Saturn er du oftest typisk meget drevet og vedholdende. Den særlige dag, du blev født på, er også astrologisk styret af den samme planet, så du har en dobbelt kosmisk indflydelse af intelligens, beslutsomhed og kreativitet. Hvis du har denne fødselsdag, er du hårdtarbejdende, dygtig og fuld af og åben for masser af innovative ideer. Du har generelt en selvsikker optimistisk front, men det er ikke altid, hvordan du virkelig har det indeni. Personer med en syttende januar fødselsdag er meget mere følsomme og medfølende, at de vises.

Personlige relationer

Som med alle Stenbukkens personlige forhold er personlige forhold nogle gange vanskelige på grund af dit skrøbelige ego og generthed på dette område. I dit tilfælde er din største frygt for intimitet ofte afvisning, da din selvtillid oftere end ikke er ret lav med hensyn til følelsesmæssige tilknytninger. På trods af dette elsker du andres selskab og den særlige følelse af at være forelsket, så en partner i livet er almindeligvis en del af dine planer. I et soulmate-forhold er du generøs og omsorgsfuld, men du kan også være jaloux og krævende. Du har en stærk modvilje mod tankespil og har brug for en partner, der kan udtrykke deres følelser effektivt uden at skulle ty til forslag. I et romantisk partnerskab kan den person, der er født den syttende dag i januar, lide at tage føringen og føle sig i kontrol og skal måske lære at være mere fleksibel.

Sundhed

En stærk konstitution og et generelt godt helbred opleves normalt af dem, der er født den 17. januar. Dette er kombineret med din uhyre store interesse for at holde sig sund og være velinformeret om den seneste forskning og fremskridt om emnet. Dine grundlæggende fysiske og følelsesmæssige behov er enkle, men du forstår vigtigheden af ​​deres fine balance i dit generelle velvære. Selvom du kan være lidt doven i træningsafdelingen, er du parat til at gøre en indsats for at se og føle dig godt. Du er tilbøjelig til nogle gange at have en sød tand, så glem ikke at få regelmæssige tandeftersyn.

Styrker og svagheder

Dine primære karakterstyrker ligger i dine uafhængige, opmærksomme, men kraftfulde og beslutsomme manerer. Disse dynamiske træk ved din personlighed giver dig en karismatisk natur, der giver dig mulighed for at opbygge den livsstil, du søger. Svagheder i din personlighed, du måske genkender, hvis du er født den 16. januar, er dine sporadiske tendenser til at være ret dominerende eller stædigt usamarbejdsvillige. Disse negative egenskaber vil sandsynligvis vise sig stærkere eller oftere, hvis du er overtræt eller har meget på hjerte. Prøv at undgå at holde alle dine bekymringer for dig selv.

Præstation

At blive født den 17. januar giver dig masser af fantasi og kreativitet, og det filtrer ofte igennem i dine forhåbninger. Dette kan betyde, at dine drømme og mål nogle gange vil være fantasifulde, men de er normalt ikke urealistiske eller i retning af ting, der er ude af din evne. Dine ønsker har en tendens til generelt at involvere opnåelse af ligevægt og tilfredshed i både dit professionelle og personlige liv. Dette scenarie er, når du er gladest og mest optimistisk. Du vil sandsynligvis også drømme om og håbe på at kunne rejse og se og lære om så meget af verden, som du kan.

Fødselsdags held

Da du blev født på den syttende dag i måneden, giver dine fødselsdato-cifre 1 og 7 dig et rodtal på otte. Denne numeriske references nøgleord er ‘Leder’, og det betyder din autoritative natur og dine rolige improvisationsevner. Det specielle tarotkort relateret til din fødselsdag er det 17. kort i Major Arcana the Star, og det symboliserer din iver efter at besøge alle dele af verden. En sort perle er den udpegede heldige ædelsten specielt til januar den syttende fødselsdage. Den kan bæres for at øge koncentrationen eller energien og for at tiltrække held og lykke.

Resumé

Stenbukkens personligheder menes hovedsageligt at være påvirket af planeten Saturn, der giver dem deres velkendte beslutsomme og ansvarlige egenskaber. Den faktiske dag, du blev født, den syttende januar er også astrologisk styret af Saturn. Så denne planetariske kraft er duplikeret og derfor ekstra indflydelsesrig på din sandsynlige karakter. Din omtanke og dynamik udgør en interessant kombination og hjælper dig med at gøre fremskridt i livet, uden at du fremstår for ond eller hårdhjertet. Du har masser af tålmodighed og tror på ordsproget om, at de bedste ting er værd at vente på. En afsluttende tanke for folk født den 17. januar er at overveje at lære at dele dine bekymringer. Du skal ikke se dette som en sårbarhed, da du vil få stor gavn af at tale om eventuelle bekymringer og få andres rådgivende meninger.

Show Buttons
Hide Buttons