Stjernetegn 17. august – Hvad er min personlighed?

Stjernetegn 17. august – Hvad er min personlighed?

Stjernetegn 17. august

Hvis du har fødselsdag den 17. august, er dit stjernetegn løven.

Profil

Mennesker, der er født specifikt den 17. august, menes at være fulde af alsidighed og mental disciplin med den sædvanlige leo-raffinement og charme. Den herskende astrologiske planet for denne særlige dag er Saturn, der giver dig en stærk vilje og masser af evner og vedholdenhed. Hvis du har denne fødselsdag, gør din ret tolerante og tilgivende natur dig normalt kølig og rolig i en krise. Du er naturligt tro mod dig selv, troværdig, velgørende og medfølende, men følelser kan snart påvirke din måde at tænke og handle på. Ekspressive og originale dine tanker og ideer vil sandsynligvis være meget fokuserede, mens din livsglade og sprudlende side nyder at få andre til at smile. Personer med en august den syttende fødselsdag er generøse, pålidelige og fremsynede med store organisatoriske evner og en overbevisende veltalenhed.

Arbejde og økonomi

Et alsidigt og dygtigt temperament er nyttigt for en person født den syttende august, når det kommer til at vælge en karriere. Dine evner til at fokusere og organisere leder dig til at være effektiv og kompetent til enhver form for arbejde, og din humoristiske sans lyser ethvert arbejdsmiljø. Du er ofte særlig god til at undersøge information, så ideelle erhverv kan omfatte denne slags opgaver. Uanset tilstanden af ​​din nuværende økonomi er det højst usandsynligt, at du vil blive fristet til at overforbruge. Når du har en sund indkomst, vil du forsøge at spare op til en fremtidig økonomisk sikkerhed.

Personlige relationer

For en løve er den person, der er født den syttende dag i august, typisk ekstrem loyal i venskabs- og kærlighedspartnerskaber. Du vil normalt have et traditionelt syn på romantik og et ønske om kærlig varighed og følelsesmæssig stabilitet. Du søger en ægte soulmate, og på trods af dine idealistiske standarder og forventninger vil du simpelthen virkelig have masser af tryghed og hengivenhed fra en partner. Sprængfyldt med seksuel energi kan du godt lide at have kontrol, men du er normalt uselvisk i dine bestræbelser på at behage din elskede før dig selv i soveværelset. Du elsker at blive beundret og værdsat af din anden halvdel og vil sandsynligvis opleve, at massage og forkælelse hjælper dig med at slappe af og tænde din libido endnu mere. Beskyttende og følelsesmæssigt temmelig følsom, du kan være en smule svær at leve med og er altid dybt såret af forræderi eller en såret stolthed.

Sundhed

Sundhed oplevet af dem, der er født den 17. august, kunne være bedre og de fleste sygdomme begrænses med en lille smule ekstra omsorg og opmærksomhed. Du er tilbøjelig til en gang imellem at være for forsømmelig med hensyn til sundhed og tager ofte dit velvære for givet. Oven i dette kan du desuden være modtagelig over for stressproblemer, derfor kan effektiv afslapning være særlig vigtig for at bevare vitaliteten. Mennesker født på denne dag er alt for energiske fysisk og mentalt, så at få tilstrækkelig søvn er almindeligvis et af de væsentlige krav og råd til at forhindre perioder med usundhed.

Styrker og svagheder

Dine vigtigste karakterstyrker er udstillet i din entusiastiske udtryksevne, måde med ord og originalitet, hvilket gør dig let bemærket i en menneskemængde. Andre genkendelige styrker ses i din fleksibilitet, tolerance og pålidelighed, så du kommer godt ud af det med de fleste andre. Personlighedssvaghederne for dem, der er født den 17. august, afsløres, når du indimellem glider ind i et negativt humør og kapitulerer for din sandsynlighed for at ruge. Denne stemningsfuldhed kan af og til sætte gang i din antagonistiske streak og lejlighedsvis præsentere dig som ukarakteristisk fjendtlig og argumenterende.

Præstation

At blive født den 17. august skæbner dig til at være utrolig disciplineret og skænker dig rigelig iver. Disse egenskaber sammen med din intuitivitet er fremragende motiverende aktiver til opnåelse af mål. Du har en tendens til ikke at sætte specifikke ambitiøse intentioner og vil normalt koncentrere din indsats om at opnå succes i dit valgte fag, tætte relationer og i en bedre forståelse af dig selv. Det er sandsynligt, at du ofte drømmer om dine ønskede forhåbninger, og dette giver dig en forsyning af reserver af inspiration, retning og positivitet at trække på, når det er nødvendigt.

Fødselsdags held

Da du blev født den syttende august, giver en og syv i din fødselsdato dig et ottetal. Denne numeriske reference til din fødselsdag har nøgleordet ‘Leder’, der lægger vægt på din mangfoldighed af disciplin, tilpasningsevne og skarpsindighed. Det 17. mystiske tarotkort i Major Arcana, Stjernen, er forbundet med din fødselsdag. Dette repræsenterer din højmodige raffinement og beundringsværdige træk af tolerance og tilgivelse. Den heldige ædelsten til august den syttende fødselsdage er en sort perle, bære den for at hjælpe med selvaccept og for at tiltrække velstand.

Resumé

Forventningerne til alle løve-personligheder er astrologisk udledt af Solens formodede indflydelse. Den faktiske dag, du blev født på, er den syttende august styret af Saturns autoritet, der tilføjer de små mærkbare forskelle, du har fra andre stjernetegnsløver. Din viljestyrke er særlig stærk og fungerer godt sammen med dine yderligere vidunderlige egenskaber af dygtig pålidelighed og generøsitet. Dit storhjertede milde temperament og et strejf af ro i dit temperament giver dig generelt et klart perspektiv på livet. Hvis du er i stand til at genkende triggerne af og undgå at bukke under for kyniske eller dystre vibes, bør det hjælpe dig med at nedtone din lejlighedsvise fjendtlighed og også gøre dig en smule mindre kontroversiel. En afsluttende tanke for mennesker født den syttende dag i august giver forslag om tre mulige forbedringer.

Show Buttons
Hide Buttons