Stjernetegn 11. august – Hvad er min personlighed?

Stjernetegn 11. august – Hvad er min personlighed?

Stjernetegn 11. august

Hvis du har fødselsdag den 11. august, er dit stjernetegn løven.

Profil

Mennesker født specifikt den 11. august menes at være yderst innovative og fantasifulde med masser af den typiske løve stærke vilje og vedholdenhed. Den herskende astrologiske planet for denne særlige dag er vores måne, hvilket gør dig meget intuitiv og kunstnerisk med evnen til at kommunikere på alle niveauer. Hvis du har denne fødselsdag, beslutsom og vedholdende er du fuld af selvtillid og stolthed, men ofte meget mere stille end dine stjernetegn-modstykker. Humanitære synspunkter og en overbevisende måde gør, at du nyder at dele din viden og færdigheder for at hjælpe andre. Generøs, loyal, følsom og naturligt omsorgsfuld, du er tålmodig og fattet, men følelsesmæssigt kan du være lidt fjerntliggende. Personer med en august den ellevte fødselsdag er normalt charmerende perfektionister, som er praktiske og har gode manerer.

Arbejde og økonomi

Monetære belønninger ved at arbejde ser ud til at være ret ligegyldige for en person født den ellevte august. Du vil meget hellere udføre et personligt tilfredsstillende og værdifuldt arbejde end noget, du synes er kedeligt til højere løn. Din indsigtsfulde tålmodighed, praktiske og evne til at holde dig kølig under pres trækker dig ofte til at blive tiltrukket af plejeprofessioner. På trods af din ligegyldighed over for økonomi, har du en forkærlighed for nogle af luksuserne i livet, så budgettering kan til tider være ret svært. Du ser dog ud til at være begunstiget med masser af held, når det kommer til uventede økonomiske gevinster.

Personlige relationer

For en løve er den person, der er født den ellevte dag i august, typisk en fantastisk blanding af lidenskabelig og medfølende, når han er i et kærlighedsforhold. En tendens til at tage forhold seriøst gør det usædvanligt for dig at overveje en afslappet affære, og det er normalt, at du insisterer på en form for engagement. Du kan have lidt svært ved at udtrykke og dele dine følelser, især i romantiske situationer, men din entusiasme og store hjerte har en tendens til at kompensere for dette. Når du er forelsket flyder dine bedste egenskaber, og du stråler af stolthed. Når du først møder din skæbnebestemte soulmate, får din intense loyalitet og hengivenhed dig nogle gange til at være en smule for beskyttende. Du er tilbøjelig til at have brug for en partner med et lignende intellekt og ærlighed til sjove og vittige udvekslinger. I soveværelset bliver du let ophidset og brændende sensuel, men alligevel overraskende uselvisk.

Sundhed

Fysisk sundhed oplevet af dem født den 11. august er normalt robust og tilbøjelig til hurtig bedring, hvis sygdommen rammer. Følelsesmæssige forstyrrelser eller usikkerhed som følge af din indre følsomhed vil sandsynligvis være hovedkilden til helbredsforstyrrelser. Din påskønnelse af god mad og tilbøjelighed til at forkæle dig selv kan en gang imellem give dig et par problemer. Selvom du ikke er så opsat på træning, vil du overveje det, hvis vægtøgning får dig til at føle dig usund. Mennesker født på denne dag kan opleve, at deres ryg er et svagt punkt i kroppen, så de skal passe på ikke at belaste den.

Styrker og svagheder

Dine vigtigste karakterstyrker demonstreres i din kombination af uafhængighed, fantasi og ro. Denne gruppe af gunstige egenskaber giver dig generelt et afbalanceret syn, og sammen med din indsigtsfulde tålmodighed og imponerende kommunikationsevne kan du komme overens med næsten alle. En skuffelse, dum fejltagelse eller noget, der forårsager en dyster stemning, kan indlede personlighedssvaghederne for dem, der er født den 11. august. Disse negative egenskaber fokuserer på, at dine kølige følelser går i overdrev, hvilket aktiverer utålmodig irritabilitet og uforudsigelig egensindig adfærd.

Præstation

At blive født den 11. august fylder dig normalt med en overflod af flid og vedholdenhed samt dyb bekymring for andres velfærd. Denne måde at tænke på ser ud til at opmuntre dig til at arbejde tålmodigt mod mål, der hjælper andre mennesker på vej. Når du opnår noget, forventer du i modsætning til andre leo’er som udgangspunkt ikke en masse ballade og lykønskninger. Efterhånden som du lægger stor vægt på hjerteanliggender, kan du opdage, at relationer ofte optræder i dine drømme. Din skarpe intuitivitet kunne nogle gange give dig mulighed for at visualisere ting, før de sker.

Fødselsdags held

Da du blev født den ellevte dag i august, tæller den dobbelte i din fødselsdato op til et rodtal på to. Denne numeriske reference til din fødselsdag har nøgleordet ‘Harmoni’ relateret til dit naturlige empatiske temperament og ønsker at dele med og oplyse dem omkring dig. I Major Arcana Tarot er det 11. kort, der illustrerer Retfærdighed, tæt forbundet med din fødselsdag. Dette identificerer din høje positivitet, opfattelse og beundringsværdige hang til retfærdighed. Den heldige ædelsten til august den ellevte fødselsdag er en hvid perle, bære den for øget sindsro, visdom og koncentrationsevne.

Resumé

Astrologisk forestiller man sig, at Solen er den største indflydelse på alle leo’ers sandsynlige personligheder. Den faktiske dag, du blev født på, den ellevte august antages at være styret og domineret af vores Månes indflydelsesrige tilstedeværelse. Som en konsekvens er disse de 2 primære himmellegemer, der er involveret i at bestemme din originalitet. Din kunstfærdige opfindsomme fantasi og praktiske muligheder er en perfekt blanding til effektiv motivation og planlægning, så du kan udrette meget i livet. Din stille, men alligevel livlige generøsitet og charme og behov for tæt kammeratskab giver dig normalt mange venner og beundrere. At erobre dine sædvanlige overreaktioner på fejl eller tilbageslag og opdage metoder til at løfte et dystert humør bør hjælpe med at holde dine følsomheder bedre afbalanceret. En afsluttende tanke for folk født den 11. august foreslår, at du bevarer kontrollen over dine instinkter og prøver ikke at være for impulsive i dine beslutninger. At følge dette råd kan forhindre dig i at afvige fra din skæbnesti.

Show Buttons
Hide Buttons