Paraply: Drømmetydning & Drømmesymboler

Paraply: Drømmetydning & Drømmesymboler

Drømmetydning Paraply

Drøm om at se en paraply

Hvis du ser en paraply i en drøm, betyder det, at nogen vil drage fordel af din venlighed. Din kollega kan overdrive det med at bede om tjenester uden at tænke på, om de ødelægger dine planer ved at opføre sig sådan. Du vil nægte at hjælpe dem én gang, hvorpå de vil reagere, som om du aldrig har hjulpet dem før.

Drøm om at åbne en paraply

At drømme om at åbne en paraply betyder, at du ikke er klar over den situation, du er i. Du dømmer ofte folk for de ting, de siger eller gør, men hvis du tænkte dig bedre om, ville du indse, at dine reaktioner ikke ville være en også meget forskelligt. Man har svært ved at sætte sig i andres sted, hvorfor man først protesterer og forsvarer sine holdninger til sidste øjeblik.

Drøm om ødelagt eller revet paraply

Når du ser en ødelagt eller revet paraply i en drøm, betyder det, at du er alene. Af en eller anden grund er du måske ikke tæt på nogen, der giver dig en følelse af sikkerhed. Du vil være bange og ønske at gemme dig et sted og blive der for evigt. Du vil dog hurtigt indse, at du ikke kan leve sådan, og at du skal skærpe dig hurtigst muligt.

Drøm om at købe en paraply

At drømme om at købe en paraply symboliserer gode forretningsbeslutninger. Du sparer måske nok penge til at investere i noget rentabelt, eller du beslutter dig for at starte din egen virksomhed. Har du allerede en privat virksomhed, får du et godt forretningssamarbejde med partnere fra udlandet.

Drøm om at sælge paraplyer

At drømme om at sælge paraplyer betyder normalt, at du ikke skal forsøge at tjene på en andens ulykke. Du vil måske drage fordel af en situation, der er stressende og dårlig for andre. Du bør ikke lede efter forretningsmuligheder på steder, hvor krisen er til stede. Du vil sandsynligvis tjene nemme penge, men det vil give dig mere skade end gavn i det lange løb.

Drøm om nogen, der giver dig en paraply

At drømme om en, der giver dig en paraply, betyder, at du har brug for beskyttelse og støtte. Du føler dig sikkert ensom med hensyn til én idé, eller du har indtryk af, at alle tændte på dig. Du må tage fejl, hvis ingen tror på, at dine beslutninger og handlinger er rigtige. Du bør sætte spørgsmålstegn ved det en gang til og ikke drage konklusioner baseret på følelser, men se efter fakta og information.

På den anden side har singler normalt disse drømme, fordi de længes efter kærlighed og hengivenhed.

Drøm om at give nogen en paraply

At drømme om at give en paraply til en anden person betyder, at du vil ofre dig selv for andre. Du vil træffe beslutninger, der vil påvirke dig dårligt for at beskytte dine kære. Du kan måske nægte et godt job i udlandet, da du vil tro, at din familie har mere brug for dig. På den anden side vil du måske acceptere et job som det for at give mennesker, du holder af, en ubekymret fremtid, selvom du ikke ser frem til at skilles fra dem.

Drøm om at miste en paraply

Hvis du drømmer om at miste en paraply, symboliserer det problemer med en elsket. Du kan have problemer med kommunikation på det seneste. Hver samtale af jer ender med et skænderi og gensidige beskyldninger. Jeres forhold ville være meget enklere og smukkere, hvis I begge viste, at I er klar til at gå på kompromis. Der er ikke noget dårligt i at sige jeg elsker dig til en du elsker fra tid til anden. Tværtimod kan det kun bidrage til at forbedre jeres forhold.

Drøm om at låne en paraply

Hvis du drømmer om at låne en paraply til nogen, symboliserer det en turbulent kommende periode med hensyn til forhold. Du vil ikke forstå dine kære eller dem, der omgiver dig. Du vil konstant være nervøs og vred, så dine venner vil begynde at undgå dig. Når du først har løst et problem, du har, vil du nemmere slutte fred med resten af ​​verden.

At drømme om nogen, der låner en paraply af dig, betyder, at du vil håndtere en hensynsløs forbandelse. Nogen vil sladre og sprede løgne om dig. Du vil ikke have en chance for at finde ud af, hvem det hele startede fra i starten, men når du først gør det, vil du indse, at det ikke nytter noget at skændes med den person, da deres liv allerede er trist nok.

Drøm om at stjæle en paraply

At drømme om at stjæle en paraply fra nogen betyder, at du har svært ved at finde ud af, hvad du vil, så du også kan afsløre det for andre i øjeblikket. Disse drømme symboliserer ofte mental og fysisk isolation. Du skal lede efter løsningen af ​​dette problem i dig selv.

Hvis du drømmer om at stjæle en paraply fra en butik, symboliserer det uforløst kærlighed. Du lider måske på grund af nogen, der ærligt indrømmede over for dig, at de ikke ønsker et seriøst forhold i øjeblikket, eller at de ikke er klar til store og seriøse skridt i deres liv nu.

En drøm, hvor nogen stjæler en paraply fra dig, symboliserer frygt for kærlighed. Du er en, der sjældent lader folk komme helt tæt på dig. Kun få personer har adgang til dine rigtige ønsker, hemmeligheder og ideer. Du slipper ikke let for nye mennesker i dit liv, så de skal igennem hårde prøver af ærlighed og loyalitet, før de bliver dine sande venner.

Drøm om at slå nogen med en paraply

Hvis du drømmer om at slå nogen med en paraply, betyder det, at du bliver stresset på grund af noget trivielt. Negativ energi har hobet sig op i lang tid, og du ved ikke, hvordan du skal håndtere den eller kanalisere den ordentligt. På grund af det vil du snappe det værst tænkelige øjeblik og chokere alle, der befinder sig ved siden af ​​dig i øjeblikket med dine ord eller handlinger.

Drøm om nogen, der slår dig med en paraply

Når du drømmer om, at nogen slår dig med en paraply, betyder det, at du vil ende i problemer på grund af hensynsløshed eller noget trivielt. Du siger måske noget imod din chef foran en stor gruppe mennesker, så ordet vil rejse til dem. På den anden side kan du ende i problemer, hvis du ikke begynder at være opmærksom på, hvad du skriver under på. Hvis du planlægger at tage et lån eller købe noget dyrt, så sørg for at læse alle punkter i et dokument. Ellers kan du få mange problemer på grund af uagtsomhed.

Drøm om en paraply, der åbner af sig selv

Hvis du drømmer om en paraply, der åbner af sig selv, symboliserer den en virkelig behagelig overraskelse. Din partner, ven eller et af familiemedlemmerne vil give dig en gave, som du har fantaseret om længe. En behagelig overraskelse kan også være relateret til den forretningsmæssige eller økonomiske side af dit liv.

Betydninger af drømme kan være enklere. Hvis du for nylig har set eller brugt en paraply, har det gjort indtryk på dig.

Show Buttons
Hide Buttons