Numerologi 79: Betydning af tal

Numerologi 79: Betydning af tal

Numerologi 79

Åndelige mennesker fremstår ofte rolige og afslappede omkring deres liv. Det er dog ikke altid sådan, eller det var ikke sådan før.

Disse mennesker er velsignede over at tro på himmelsk vejledning. De har måske aldrig set engle eller nogen anden guddommelig enhed (du er enig, det er meget usandsynligt, at det vil ske i løbet af vores jordiske liv), men de er i stand til at fortolke alle de små tegn, de ser langs deres livssti.

At tro på åndelig vejledning, som langt ud over vores fatteevne er et talent, der gør vores liv lettere.

Der er så meget sorg og elendighed i verden, fordi vi mennesker er ufuldkomne.

Vi laver fejl; vi har dårlige tanker og er syndige. Der er dog åndelige og magiske kræfter, der sørger for, at vi ikke kommer for meget på afveje.

Det er vores skytsengle. De er væsener af rent guddommeligt lys og positivitet. Det eneste formål med deres eksistens er præcis at skabe den perfekte balance i ufuldkommenhedernes verden.

Engle er guddommelige budbringere; du er fri til at forestille dig og tænke på Skaberen eller kreative overnaturlige kræfter, som du vil. Du er slet ikke forpligtet til at tro, at disse findes!

Ingen ville tage det dårligt, men hvis du vågner dit åndelige selv, ville det være meget lettere for dig at få et godt og velstående liv.

Sagen er, velstand og held fortolkes ofte kun som et materielt aspekt. Derfor, hvis en person er fattig (dvs. mangler penge), er de utilfredse.

Penge er dog bestemt ikke alt, hvad der betyder noget, vi gør det på den måde.

Engle sender os besked om guddommelig vejledning for at gøre os opmærksom på alle de smukke ting i verden. Mange af dem har ingen omkostninger og er dyrebare.

Hvad betyder det?

Alle mennesker på Jorden har stået over for fiasko, skuffelse, sorg og mangel på vilje, motivation og mod til at komme videre.

Det er noget, der er naturligt, men ubehageligt.

Engleånder vil have os til at have det godt, så de sender os beskeder om støtte, kærlighed og vejledning, især i så hårde øjeblikke. De er vores skytsengle.

Måske vidste du det ikke, men hver person har sin egen engel eller engle.

Engle går ikke blandt mennesker og skal ikke ses. De har dog deres måder at vise os, at de bekymrer sig om mennesker og elsker dem. Beskyttelsesengle ville sende dig meddelelser om støtte, uanset om du beder om deres vejledning bevidst eller ej.

Disse guddommelige ånder er i stand til at genkende vores behov for hjælp, selvom vi ikke beder om det højt.

Skytsengle vælger at sende os forskellige tegn som beskeder. Tal er et af disse tegn.

Så hvad betyder det, hvis dine skytsengle sender dig nummer 79?

Det er et tal, i så fald. Dette nummer fortæller dig noget om din personlighed og sendes til dig for at minde dig om dine kvaliteter.

På den anden side kan det være et advarselsskilt; et symbol til at lede dig mod nogle ting, du måske gør forkert.

Den hemmelige betydning og symbolik

Den hemmelige betydning og symbolik bag nummer 79 er stærk.

Dette nummer har en utrolig kraft, mere maskulin end feminin. Det repræsenterer en viljestærk karakter, en person, der ikke tøver med at handle og intet tager for givet. Dette er en række handlinger, fremskridt og fokus.

Nummer 79 repræsenterer også mod og mod til at tage visse skridt og træffe beslutninger.

Mennesker med dette nummer er ikke bange for fiasko og vil sandsynligvis lære af deres egne erfaringer.

De mener, at det er den bedste (og den eneste) måde at få tingene gjort på, at komme videre i livet og føle tilfredshed i sidste ende. Deres motto siger: ‘Gør det, for i sidste ende vil du vide, at du i det mindste har prøvet.’ Vi kan konkludere, at nummer 70 er en kniv med to blade.

Nummer 79 repræsenterer beskyttelse, omsorg og mod.

Mennesker med dette nummer er ikke bløde, men de er ekstremt omsorgsfulde og kærlige. De er familieorienterede og fungerer som værger for mennesker, de elsker.

Dette er en række tillid, ærlighed og tillid. Der er også en smule feminin energi inden for dette tal.

Det feminine aspekt af nummer 79 opstår i tider, hvor ting ikke kræver stor indsats. Når mennesker med dette nummer når nogle af deres mål, er de i stand til at slappe af og nyde livet.

De er i stand til at se skønhed i små ting i livet og værdsætte hvert øjeblik af fred og harmoni. De kan være blide og meget rolige, hvis situationen er stabil. De kan ikke lide overraskelser og uventede ændringer.

Kærlighed

Nummer 79 er et utroligt godt aspekt for kærligheden. Mennesker med dette nummer er bestemte, når de beslutter at dedikere deres kærlighed til en anden person. De giver, omsorgsfulde og kærlige.

Frem for alt elsker og beskytter de deres børn. De er fantastiske og lidenskabelige kærester samt fremragende forældre.

Ifølge nogle numerologiske tolke kan mænd med dette nummer være lidt berygtede, hvad angår skiftende veninder.

Det er imidlertid ikke altid tilfældet, tværtimod. Hunnerne er altid meget stabile, dedikerede, blide og omsorgsfulde.

Da planeten Venus, en kærligheds- og femininitetsplanet, regerer tallet 79, er damer ekstremt følelsesladede og lidenskabelige.

Numerologi 79

Det er interessant at nævne dette tal symboliserer tyveri i nogle gamle fortolkninger. Der er nogle kilder, der påstår, at der engang var en berygtet og farlig gruppe eller bande af kriminelle, tyve eller lejesoldater, der kaldte sig selv ’79’.

Det var antallet af medlemmer, kunne vi antage.

Der er en anden interessant forbindelse mellem nummer 79 og tyveri. I kemi er det atomnummeret for elementet guld.

Som fortolkere af gamle kilder hævder, var den ovenfor nævnte bande ekspert i at stjæle artefakter lavet af guld!

Disse kriminelle var onde, grusomme og guldtørste.

79

Hvad hvis du bliver ved med at se nummer 79 i en anden situation i dit liv i en længere periode? Dine skytsengle prøver at fortælle dig noget, men hvad?

I betragtning af alle træk, der er forbundet med personlighederne på 79 tal, ønsker engle at opmuntre din stabile, energiske og fokuserede karakter.

De tilskynder til dit naturlige behov for at få tingene gjort.

De vil dog også have dig til at føle dig afslappet og i fred med dig selv. Slip den spænding, du lærte at øve.

Mennesker med en så stærk personlighed har en tendens til at blive for strenge og stive hele tiden. Selvom det på et tidspunkt kunne være godt, kan du i sidste ende bryde sammen.

Tag bare tingene lidt mindre alvorligt. Du vil klare det godt, det er helt sikkert.

Show Buttons
Hide Buttons