Numerologi 666: Betydning af tal

Numerologi 666: Betydning af tal

Numerologi 666

I denne form for særlig artikel om tal vil vi forsøge at fortolke den mystiske betydning og symbolik af det berygtede nummer 666, der mange gange er anklaget for at være et dæmonisk, djævelsk og forbandet nummer.

Der er forskellige forklaringer og meninger om det nye testamentes vers, der kalder nummer 666 ‘dyrets nummer’. Der er mere til det. For det første vil vi fortolke dette tal ud fra numerologiens aspekt.

Det lyder måske lidt underligt, endda overraskende, at tale om nummer 666 som noget, der er relateret til engle, rene himmelske lysånder og himlens kræfters majestæt!

Numerologi fortolker tal ved deres specifikke energivibrationer, ikke som (ikke) religiøse symboler. Ifølge åndelig lære, især numerologi, tal taler med himlenes energier.

Energier, vi taler om, er dele af universel, altid flydende og livgivende kosmisk energi, der bevæger verden rundt.

Set gennem prismer i numerologi er nummer 666 simpelthen et andet af tal. For at få en bedre idé om det, vil vi starte med at forklare, hvad tal faktisk er.

Du ser, ifølge alternativ åndelig lære og beslægtede områder, er den menneskelige verden bevogtet af himmelske ånder.

Afhængigt af trossystemet, en religion eller en åndelig vej, du tilhører, forestilles himmelkræfter og repræsenteres forskelligt.

Det nøjagtige billede og den idé, du har i tankerne, når du taler om universelle kræfter, betyder ikke så meget; pointen er, forskellige systemer mener, at vi bliver guidet, bevogtet og elsket af himmelske kræfter.

Ifølge forskellige forfattere er vi alle beskyttet af vores personlige skytsengle. Disse engle er uselviske, egoløse og ikke-fysiske enheder, der findes på højere områder, i harmoni med den livgivende energikilde, vi allerede har nævnt.

Beskyttelsesengle bekymrer sig om den menneskelige verden. Hver person har sin egen, personlige værge i himlen ovenfor.

Spiritualister mener, at vi har mere end én engel, der bekymrer sig om os. Når vi nu gjorde det klart, kan du måske undre dig: ‘Fint, jeg har skytsengle, men hvordan hjælper de mig egentlig? Hvordan ville jeg vide, om en engel vogter over mig og min skæbne? ‘. Vær tålmodig, kære læser, vi kommer til dette!

Hvad betyder det?

Beskyttelsesengle påvirker ikke vores beslutninger, vores følelser, vores handlinger og tanker direkte. Det er ikke dem, der hersker over os og ændrer hændelsesforløbet, der danner vores skæbne; det hele er skrevet et sted med stjerner.

Skytsengle tilbyder deres vejledning og støtte ved andre handlinger. Hvis du synes, det er ‘uretfærdigt’, stopper de aldrig det onde, tænk dybere.

Engle forstyrrer ikke vores liv direkte, fordi de ikke må gøre det.

De er ude af stand til at gøre, tænke eller skabe dårlige ting og begivenheder, men de vil heller aldrig forhindre dem. De arbejder på at opmuntre os til at gøre det på vores egen måde, af hele vores styrke.

Pointen er, at engle vil have os til at tro på os selv, at vi ved, at det er os, der er i stand til at overvinde udfordringer, livet bringer med sig.

De sender os understøttende beskeder, kærlighedsbeskeder og vejledning. Englebeskeder kommer til os præcist for at minde os om vores egne kvaliteter, men også vores fejl. Disse budskaber er beregnet til at få os til at indse, hvor stærke vi rent faktisk er og til at hjælpe os med at håndtere vanskeligheder i livet.

Samtidig minder de os om alle de gode ting, vi bør omfavne og nyde.

Okay, men hvad har det at gøre med tal? Især hvad har det at gøre med berygtede 666?

Du kan se, engle kunne bruge forskellige kanaler til at sende os deres beskeder. De taler normalt med os gennem symboler, vi kender, dem vi let kunne genkende og lægge mærke til.

I den moderne verden er vores liv bogstaveligt talt skrevet i tal og numeriske værdier. Vi bruger tal, da vi åbner øjnene om morgenen, for at kontrollere tiden, indtil vi opsummerer alle aktiviteter for den dag og går i seng.

Tal er praktiske og nyttige, men også magiske.

SOM vi har nævnt i artiklens første del, resonerer tal med kosmiske energier. Engle vælger særlige numeriske sekvenser for at sende os særlig energi og vigtige og værdifulde budskaber.

Så hvis du bliver ved med at se det samme nummer igen og igen, kan det være mere end ‘bare et tal’. Det kan være englebesked!

Hvordan kunne nummer 666 muligvis forstås? I numerologi adskiller tal sig kun ved deres specifikke energi.

Alle tal er generelt positive, fordi vores værger aldrig ville sende os noget, der kunne gøre os ondt.

Derfor er nummer 666 et stærkt tal. Hvis du er den, der får denne englebesked, hjælper vi dig gerne med at fortolke det.

Den hemmelige betydning og symbolik

Læg alt det, du har hørt om 666, til side, og slut os til at fortolke dette tal fra numerologisk synspunkt.

Senere vil vi tale lidt om dens påståede ‘mørke’ side. Set som numerisk sekvens er nummer 666 utrolig stærkt. Det har nummer 6 tredoblet, og det er det, der udgør dens enorme energi.

Mennesker med dette nummer er store humanitære og venlige individer. Det lyder mærkeligt, når vi tænker på, hvad vi alle har hørt om 666!

For at starte med fortolkning af grundlaget for nummer 666, og det er naturligvis nummer 6. Nummer 6 alene betragtes som særligt stabilt aspekt fra åndeligt synspunkt. Det resonerer med stor positivitet og energier af fred, balance og harmoni.

Dette tal repræsenterer begreber om loyalitet, dedikation, ubetinget og universel kærlighed, medfølelse, forståelse, støtte og værgemål. Nummer 6 afspejler kraften i venlighed, omsorg, pleje, tilgivelse og beskyttelse.

Nummer 6 står for dem, der ved at nyde smukke små ting i livet. Folk, der har dette nummer (og husk, du har det tre gange i 666!) Er beskedne, omsorgsfulde og troværdige.

Nummer 6 giver dig mulighed for virkelig at lytte til andre, føle deres behov, men også at føle deres kærlighed. Nummer 6 elsker ubetinget og skal elskes. Det er imidlertid typisk, at mennesker med aspekt på 6 er mere tilbøjelige til at give end at tage.

Nummer 666 er generelt utroligt humanitært. Mærkeligt, men det har intet at gøre med at være ond, grådig eller såre andre med vilje.

Desuden har mennesker med nummer 666 en tendens til at negligere deres egne behov, drømme og ønsker og alt det for at behage og hjælpe andre.

Det er nogle gange svært for dem at sætte sig selv foran andre, hvilket selvfølgelig kan blive dårligt.

Mennesker med nummer 666 er individer med stor styrke, udholdenhed og fokus på det, de laver.

De har en utrolig positiv aura, men syge mennesker kunne udnytte deres gode intentioner. De tænker altid godt om andre og kan ikke se, om nogen vil gøre brug af deres hjælp til nogle dårlige årsager.

Det er det, tallene 666 virkelig skal være klar over. Bortset fra det er de kærlige, intelligente og utroligt charmerende mennesker.

Kærlighed

Interessant nok, men mennesker med 666 er ikke så heldige i kærlighed, som du måske tror, ​​da de besidder så meget kærlighed i deres hjerter, og de er så venlige over for andre. Faktisk tror de på universel kærlighed, og de elsker verden dybt.

De er i stand til at se skønheden i de enkleste ting og se godhed i hver persons hjerte.

Men når det kommer til romantisk kærlighed, kan de være meget genert og stille. De er blide og venlige over for alle.

I deres hjerter er der et sted for enhver form for kærlighed, for at sige det. De kender venlig kærlighed, familie kærlighed, forældrekærlighed, kærlighed til levende væsener, kærlighed til Gud eller anden form for guddommelig eksistens, de tror på, og romantisk kærlighed.

Romantisk kærlighed kommer dog ikke så let til dem. De dedikerer ofte alle deres bestræbelser til deres humanitære arbejde; de arbejder sædvanligvis i støttende organisationer af enhver art, og nogle af dem er ganske succesrige, selv bemærkelsesværdige for deres arbejde.

Denne form for dedikation fjerner dem nogle gange fra deres hjertes ønsker, og de tilbringer lange perioder alene.

De vil sandsynligvis ikke ændre mange partnere; de drømmer om en, der er venlig, blid og som elsker med et åbent hjerte.

Når de finder en sådan person, er deres forhold meget romantisk, fuld af gensidig forståelse, omsorg og støtte.

Da tal 666 er naturligt varme mennesker, er de sande værger for deres familie; pleje af forældre og loyale ægtefæller.

Numerologi

Lad os nu fortælle dig nogle af interessante fakta om nummer 666. For det første har vi nævnt dets berygtelse, og det er en accepteret fortolkning af nummer 666 generelt.

I Det Nye Testamente er der dette vers der siger: ‘Lad den med forstand regne betydningen af ​​dyrets nummer, for det er antallet af en mand. Hans nummer er 666 ‘. Interessant nok, hvis du oversætter tallet med græsk eller hebraisk alfabet, får du navnet på en særlig ‘ond’ hersker, Nero Caesar.

Mange historikere og andre spekulerer i dette skjulte budskab fra Bibelen, men det afslører faktisk ikke meget om selve tallets sande ‘natur’.

Desuden er der nogle ældre tekster og kilder, der hævder, at det faktiske ‘dyrets antal’ er 616. Det hele er ganske interessant, men det betyder ikke, at nummer 666 selv har ond energi.

Fra numerologi og åndeligt synspunkt er nummer 666 bare endnu en af ​​6-relaterede sekvenser, og det er et positivt budskab.

Jo flere 6’ere der er, budskabet er klarere. Nummer 6 afspejler alle de nævnte ting og ideer, så at se 666 betyder faktisk, at du skal fokusere på gode og positive ting i livet, ikke djævle og dæmoner.

I nogle symbolske systemer, især arabisk, er nummer 6 relateret til skabelse og sjæl, så nummer 666 ses som meget positivt og opmuntrende.

Derudover er nummer 6 relateret til nummer 9 (6+6+6 = 18, 1+8 = 9), hvilket er interessant, hvis vi har i tankerne en anden bibeltolkning, der siger, at nummer 999 er det perfekte, mens 666 simpelthen er vendt 999.

Fra numerologisk synspunkt giver nummer 9 nummer 666 evnen til at udvikle sig åndeligt. Nummer 9 er forbundet med sjæls formål, åndelig opvågning, karma, skæbne, oplysning og himmelsk energi generelt.

Nummer 6 og 9 kunne ses som spejl, de kunne repræsentere to sider af mønten, og derfor er de godt afbalancerede sammen.

666

Vær ikke bange, hvis du begynder at se nummer 666! Dine skytsengle ville aldrig sende dig noget, der kunne skade dig.

Tværtimod sender de dig nummer 666 for at fortælle dig vigtige ting, du bør vide om dig selv og din skæbne.

De vil have dig til at vide, hvor stærk og værdig du er og få dig til at indse, at du skal tage mere om dig selv.

De vil have dig til at nyde livet fuldt ud. De ved, at du føler dig så god og opfyldt, når du hjælper andre, men se virkeligheden i øjnene; du kan ikke gøre det hele tiden.

I disse øjeblikke hjælper du ikke andre, du kan føle dig nedtrykt, trist og alene, og det er noget, du ikke bør tillade.

Find nogle fornøjelser ved siden af ​​dine humanitære handlinger.

Forkæl dig selv, for hvis nogen fortjener lidt hvile og afslapning, er det dig. Fald ikke under dårlig indflydelse og frygt for nummer 666. Det er et fantastisk englebudskab til dig, ikke et ondt tegn.

Nummer 666 i numerologi annoncerer ikke ondt; tværtimod bringer det fred og harmoni ind i din skæbne.

Show Buttons
Hide Buttons