Hvad vil det sige at drømme om at blive dækket af afføring?

Hvad vil det sige at drømme om at blive dækket af afføring?

Du er dækket af din egen afføring : Drømme om at være dækket af dine egne ekskrementer kan føles pinlige og modbydelige. Alligevel kan sådanne drømme inden for psykoanalyses område betegne selvrealisering eller selvrefleksion. Det rod, du ser på dig selv, kan symbolisere personlige fejl eller problemer, du skal løse.

Hvis du går igennem en situation, hvor du føler, at du har begået en fejl eller fejlet, kan drømmen afspejle skyld eller fortrydelse. I bund og grund er du ‘beskidt’ med dine egne opfattede fejl, og projicerer den indre spænding på dit drømmeselv.

Ekskrementerne i drømmen fungerer som et symbol på de ‘uønskede’ eller ‘ubehagelige’ dele af dig selv. Det at være dækket af det kan betyde et tvungent møde med disse aspekter. Det er beslægtet med at “rulle i mudderet” af selvregning.

Du er dækket af dyreafføring : At drømme om at være dækket af dyreafføring kan betegne en situation, hvor en andens problemer eller negative energi pålægger dit liv. Det er en alarmklokke fra din underbevidsthed til at sætte grænser.

Hvis du påtager dig byrder eller ansvar for en anden, fremhæver denne drøm behovet for revurdering. Ligesom du ikke ville være glad, dækket af dyrebabys i det virkelige liv, signalerer din underbevidsthed, at den ikke er tilfreds med situationen.

Dyreafføringen symboliserer de ydre problemer, du bliver pålagt. Dækningen af det illustrerer, hvor ‘fordybet’ du er blevet i disse spørgsmål. Det er som at blive ‘gennemvådt i en andens regnvejr’, der understreger behovet for en ‘paraply’ af grænser.

Du rydder op efter at være blevet dækket af afføring : Sådanne drømme tyder på, at du er i gang med at konfrontere problemer eller personlige fejl. Rengøringen betyder et forsøg på at rette op på fejl, søge vækst eller håndtere følelsesmæssig bagage.

Hvis du er midt i at løse personlige problemer eller forsøger at forbedre dig selv, afspejler denne drøm din igangværende indsats. Rengøringen er symbolsk for disse rettelser.

Poop symboliserer problemer, og rengøringshandlingen er udtryk for problemløsning. Det svarer til ’at rense huset’, som er en metafor for at rense det indvendige.

Andre reagerer negativt på, at du bliver dækket af afføring: Disse drømme kan signalere følelser af forlegenhed, skam eller bekymring over samfundets dømmekraft. Du kan være bange for at afsløre dine fejl, fejl eller personlige problemer til andre.

Hvis du er bekymret for andres meninger eller har stået over for nylig offentlig forlegenhed, kan denne drøm være en afspejling af disse bekymringer. De negative reaktioner afspejler dine opfattede sociale vurderinger.

Her symboliserer afføringen personlige problemer eller fejl, mens andres reaktioner skildrer samfundsmæssig dømmekraft. Det er som et ‘snavset omdømme’ under offentlig bevågenhed, der driver din frygt for samfundsreaktioner hjem.

Du forsøger at skjule, at du er dækket af afføring: Disse drømme kan pege på en indre kamp for at skjule fejl eller personlige problemer. Du kan være i fornægtelse af visse aspekter af dig selv, eller uvillig til at se dem i øjnene.

Hvis du kæmper med et personligt problem, du prøver at holde hemmeligt, er denne drøm en afspejling af det. Gemmehandlingen afspejler dine virkelige bestræbelser på at holde dit ‘snavsede vasketøj’ skjult.

Poop symboliserer personlige fejl eller hemmeligheder, mens handlingen med at gemme sig symboliserer benægtelse eller frygt for konfrontation. Det er som at ‘feje snavset under tæppet’, et forgæves forsøg på at benægte eksistensen af en personlig fejl eller et problem.

Du er ligeglad med at blive dækket af afføring: Drømme af denne art kan antyde accept eller desensibilisering. Du har måske sluttet fred med dine fejl eller er blevet ufølsom over for problemer, der engang generede dig.

Hvis du går igennem en fase med selvaccept eller er blevet immun over for tilbagevendende problemer, afspejler denne drøm det. Din ligegyldighed i drømmen repræsenterer din accept eller desensibilisering i det virkelige liv.

Show Buttons
Hide Buttons