Horoskop: Vædderen mand & Tyren kvinde

Horoskop: Vædderen mand & Tyren kvinde

Vædderen mand & Tyren kvinde

Væddermanden er meget lidenskabelig, selvsikker og dristig og ret egoistisk, mens taurus kvinde er kraftfuld, beslutsom og reserveret i naturen. Venskabet mellem dem kan være stærkt og gavnligt for dem begge. Da de begge er meget hårdtarbejdende, er de gode teampartnere.

Mens de er i et kærlighedsforhold, er de begge ærlige og vil supplere hinanden godt på trods af nogle få uenigheder. Begge vil dele en smuk, hjertelig forbindelse.

Vædderen er kendt som den nyfødte i stjernekredsen og Mesha Rashi i vedisk astrologi. Deres livlighed, tro, egenrådige holdning og styrke beskriver dem som en helhed. Tyren, også kendt som Vrisha Rashi i vedisk astrologi, er et jordtegn. Den jordiske note gør dem til tider overbeskyttende, konservative eller materialistiske. De er kendt for deres tålmodighed og praktiske.

Personlighed

Væddermand: De er beslutsomme, lidenskabelige og stærke. De er dristige og selvcentrerede. De har modstanden til at vinde over universet og få tingene gjort, hvad de vil. Ligeledes er de korthjertede og bliver stressede og taktløse, når deres mål og forhåbninger bliver langsommere.

Tyren kvinde: De er følelsesmæssigt stærke og kan håndtere en enorm mængde stress og spændinger. De kan lide at være selvstændige og gør som regel tingene på egen hånd. De er naturligt indadvendte, men de tøver ikke med at tage ansvar og lederroller. Desuden mister de let besindelsen, når de er ophidsede. Deres voldsomme temperament kunne endda skræmme en stærk mand.

Venskab

Taurus kvinde er en fremragende mentor for vædderen mand. Væddermanden kan lide at være i selskab med tyre-kvinder, da de kommer til at lære mange ting af dem, såsom deres tålmodighed og høflighed. Vædderen mand føler sig godt og komfortabel at dele ting med taurus kvinder. Derfor har deres venskab en tendens til at vare længere i livet.

Karriere

Væddermand: De er simpelthen ambitiøse, fast besluttet på at være på toppen i alle ting og villige til at kæmpe for at opnå det. Der er ikke en doven knogle i deres krop.

Tyren kvinde: De har en tendens til at arbejde enormt hårdt, uanset hvad de gør. Grunden til, at de arbejder hårdt, er for at søge belønninger og økonomisk stabilitet i livet.

Sammen: At arbejde sammen i deres karriere er dér, hvor både væddermænd og tyrekvinder virkelig skinner. De er begge ekstremt hårdtarbejdende og villige til at gøre alt, hvad der får dem til at lykkes, hvis de arbejder sammen. På trods af stort arbejde kan der til tider opstå en kamp om økonomiske spørgsmål.

Kærlighed

Væddermand: Vædderen mand i kærlighed er en person, der tydeligt kan læse. De vil sandsynligvis tale deres hjerte og gøre alt for at vinde hjertet af deres dame kærlighed. De er romantiske af natur og insisterer på deres kærlighed til at lave romantiske handlinger for at få deres pige til at blive forelsket i dem. I det øjeblik de bliver dybt forelsket i nogen, vil de sandsynligvis ændre sig selv fuldstændigt for at holde hende glad.

Taurus-kvinde: For tyrekvinder vinder langsom og konstant bejler deres hjerter, da de er dybtgående traditionalister, når det kommer til romantik. Dette får dem ikke kun til at føle sig trygge, men det giver dem også plads nok til at afsløre deres følelser for deres elskere.

Forhold

Taurus-kvinder og væddermænd er et anstændigt match for hinanden, med kun få konflikter i deres træk og personlige mål. Væddermanden vil helt sikkert nyde at blive bundet af den selvforsynende tyren. I et forhold kan væddermanden opfylde de følelsesmæssige behov hos taurus-kvinder. Desuden kan der være små slagsmål gang på gang mellem dem, men da de er både åbne og ærlige, kan disse problemer løses og afhjælpes, før der investeres for meget.

Fordele ved at være sammen

Både aries mand og taurus kvinde er loyale, ærlige og trofaste, hvilket gør aries mand kompatibel med taurus kvinde. Der skal være en kærlig forbindelse mellem disse to.

Væddermanden er nødt til at håndtere tyrekvindens følelser ved ikke at være aggressiv i at håndtere stridige omstændigheder med hende. Tyren kvinde har brug for beskyttelse og omsorg fra vædderen mand, og han bør altid gøre det.

Ulemper ved at være sammen

Vædderens medfødte lederegenskaber kan fra tid til anden blive til en kontrollerende egenskab. Tyren kvinder kan ikke lide sådanne kontrollerende træk og vil finde dette ekstremt svært at tage. Dette kan være årsagen til uenigheden mellem dem det meste af tiden. På den anden side er væddermænd velkendte for deres korte temperament og taurus-kvinder. Deres aggressive natur kan tage tvisten til næste niveau, hvis de ikke løser den til tiden.

Show Buttons
Hide Buttons