Horoskop: Vædderen mand & Stenbukken kvinde

Horoskop: Vædderen mand & Stenbukken kvinde

Vædderen mand & Stenbukken kvinde

Væddermanden er meget lidenskabelig, selvsikker og modig, men også ret egocentrisk, mens stenbukken er meget karriereorienteret, ydmyg og godhjertet. De er meget forskellige fra hinanden uden lignende interesser, men alligevel er de tiltrukket af hinanden. Da begge er beslutsomme, kan de begge udføre det givne arbejde meget godt som arbejdspartnere.

I et kærligt forhold er Stenbukkvinde og Væddermand forskellige og vil ikke forholde sig til hinanden. Men hvis de ønsker at få det til at fungere, så kan de skabe et afbalanceret bånd. Sammen som livspartnere vil deres ægteskab fungere godt.

Vædderen er det første tegn i stjernetegn og er styret af Ild-elementet. En uafhængig leder af deres natur, mennesker født under dette stjernetegn er energiske og går efter, hvad de ønsker i deres liv. Deres livlige ånd, tro, egenrådige holdning og styrke beskriver dem som et individ.

Stenbukken, stjernetegnets tiende tegn, repræsenterer Jordens tegn. Stenbukken er kendt som Makara Rashi i vedisk astrologi og er rene sjæle med et hjerte af guld. Forpligtet til ansvar er Stenbukken et tegn, der repræsenterer arbejdssiden af ​​livet. Ofte rolige, til graden af ​​udseende med et lille strejf af præcision og stædige i deres vedholdenhed for kvalitet og produktivitet, er Stenbukken-individer ofte et hak over deres modstykker.

Personlighed

Væddermand: De er beslutsomme, lidenskabelige og stærke. De har magten til at vinde over universet og få tingene gjort, hvad de ønsker at gøre. Den maskuline vædder menneskets hovedmotiv er at tænke og se det store billede i livet. De tror på at udføre komplicerede opgaver, der hjælper dem til at skille sig ud fra store menneskemængder. Det er derfor, de opnår stor succes og præstationer i deres levetid. Det er fordi de ikke frygter eller tøver med at tage risici. Derudover viger de ikke fra problemer.

Stenbukkvinde: Stenbukkvinder er ligefremme, målorienterede og forfølger deres opgaver skarpt. Desuden er de punktlige kvinder, der har fuld viden om deres styrker og svagheder. De er målorienterede og lader sig ikke rive med af fantasier. Når de sætter deres hjerte på noget, vil de gå efter det og få det med krog eller skurk.

Venskab

Vædderen mand og Stenbukken kvinde er to uløseligt forbundne tegn på stjernetegn, men de indser det ikke på grund af forskellen i deres karakterer. Deres filosofier er også modsatte af hinanden. Derfor må begge medlemmer arbejde hårdt for at få deres venskab til at fungere.

Karriere

Væddermand: Væddermænd er en doer, der er drevet til at fuldføre enhver opgave, de får tildelt. De leder meget godt og følger uden misundelse eller uenighed. At arbejde i et team er ikke et problem for dem, da de kan løse problemer uden at tage nogen hjælp.

Stenbukkvinde: Stenbukkvinder har, når de er på arbejde, en dynamisk måde at håndtere udfordringer på. De vil sandsynligvis lykkes med at styre professionelt arbejde nemt. Opfindsomme og beslutsomme, stenbukkvinderne sætter høje standarder og værdsætter ærlig kritik på arbejdet.

Sammen: Vædderen mand og Stenbukken kvinde vil generelt fungere godt sammen. De er begge kardinaltegn, hvilket betyder, at de både vil lede og tage initiativ. Arbejdet vil altid blive afsluttet til tiden uden spørgsmål, når de er sammen, og dovenskab vil aldrig rejse sit grimme hoved fra begge tegn.

Kærlighedskompatibilitet

Væddermand: Den forelskede Væddermand er en åben bog, der tydeligt kan læses. De vil sandsynligvis tale deres hjerte og gøre alt for at vinde deres kvindekærligheds hjerte. De er romantiske og insisterer på deres kærlighed til at lave romantiske handlinger for at få deres pige til at blive forelsket i dem. I det øjeblik de bliver dybt forelsket i nogen, vil de sandsynligvis ændre sig selv fuldstændigt for at holde hende glad.

Stenbukkvinde: Når Stenbukkvinderne er i et romantisk forhold eller kærlighed, lader de ikke deres partnere diktere vilkår, selvom de vil støtte dem gennem op- og nedture. De længes virkelig efter kammeratskab alt for tidligt, men det ville være bedre at tage sig tid og gå langsomt, når de er forelskede.

Sammenkobling og ægteskabsliv

Da der er så mange forskelle i den grundlæggende funktion af disse to tegn, er det svært for dem at forholde sig til hinanden. Dette forhold ser ikke ud til at være en langsigtet udsigt for fremtiden. Men da både væddermand og stenbukkvinde har så høj overbevisningsevne, kan de stå op for deres bånd, hvis de virkelig tror på, at de ønsker at tilbringe deres liv med hinanden.

Vædderen mand og Stenbukken kvinde vil nyde et stærkt følelsesmæssigt og ægte forhold eller ægteskab. Hun vil elske hans selvsikre natur, mens han vil blive tiltrukket af hendes udseende.

Fordele og ulemper ved at være sammen

Positiver: Vædderen mand og Stenbukken kvinde kan begge lide at arbejde hårdt for at nå deres drømme og nyde deres sociale liv fuldt ud. Deres forhold er mere af beslutsomhed og ambition.

Negativer: Da en væddermand har en bossy natur, ønsker Stenbukkens kvinde også, at andre opfører sig i overensstemmelse med hendes natur fuld af principper og værdier. Denne egen natur vil sandsynligvis skabe konflikt i deres liv, gang på gang.

Show Buttons
Hide Buttons