Horoskop: Vædderen mand & Skytten kvinde

Horoskop: Vædderen mand & Skytten kvinde

Vædderen mand & Skytten kvinde

Skytten er et af de få stjernetegn, der kan matche følelsen af ​​eventyr og kærlighed til udfordring hos en Væddermand. Men hvor godt matcher de?

En væddermand og en skyttekvinde er meget kompatible, og de to vil have det sjovt sammen i et forhold.

Med dette par har vi en af ​​de livligste kombinationer i dyrekredsen.

De vil have en hvirvelvindsromantik med masser til fælles og en livsstil, der ville efterlade de fleste andre tegn fuldstændig udmattede.

Vigtige træk ved en Væddermand

En Væddermand elsker udfordring og spænding. Han har et højt energiniveau, og han kan ikke lide andet end at teste sine evner og sit mod.

Han er afstumpet og åben omkring sine tanker og følelser.

Regeret af Mars er han den arketypiske kriger og soldat. På trods af dette er han i stand til at hygge sig. Han arbejder hårdt, og han spiller hårdt.

Han kan godt lide at tage ansvaret i et forhold, og til tider kan han lyde som en chauvinist.

Alligevel kan han godt lide en kvinde, der kan stå imod ham, og på trods af hvad han siger, er han tiltrukket af styrke.

Der er intet, der ophidser ham mere end en kvinde, der kan yde så godt, som hun får.

Vigtige træk ved en Skyttekvinde

En skyttekvinde er en lov for sig selv. Skytten er et ildtegn, men hun er ikke så stridbar som en Vædderkvinde, og hun har heller ikke løvekvindens stolthed.

I en Skytte får ild en legende, flimrende kvalitet. Det vigtigste for hende er frihed.

Hun har måske eller måske ikke en “tomboy”-opførsel. På den anden side er hun sandsynligvis involveret i en eller anden sport.

Hvis de var kloge, tilmeldte hendes forældre hende i sport som barn, bare for at arbejde fra al hendes overskydende energi.

Der er en flyvskhed til Skytten. Dette skyldes, at de normalt ikke kan blive generet med kedelige ting som arrangører eller kalendere.

Af denne grund vil en Skyttekvinde nogle gange glemme at møde op til en dato, der er planlagt, selvom hun er meget tiltrukket af en mand.

Selvom hun ofte siger ret uhøflige og ligefremme ting, bliver folk sjældent vrede på hende for dem. Dette skyldes, at hendes livlige og muntre gemyt er ødelæggende charmerende.

Kærlighed

Der vil være øjeblikkelig kemi mellem en Væddermand og Skytten kvinde.

Hun vil elske hans “bad boy”-opførsel og finde den utrolig sexet. Han vil til gengæld finde hendes dristige og bramfri måde at være uimodståelig.

For omverdenen vil det se ud som om de skændes frem for at flirte, men kemien mellem dem vil være intens.

Det eneste rigtige problem vil være, hvis hun rejser ham op, eller selvom hun bare kommer for sent til deres date.

En Væddermand vil tage anstød, hvis han bliver ved med at vente, og han vil ikke så let blive lullet af hendes charme som nogle mænd.

Hun vil til gengæld ikke have lyst til at få at vide, hvad hun skal gøre, selvom det eneste, hun bliver bedt om at gøre, er at udvise almindelig høflighed.

I lighed med en løvemand og en skyttekvinde vil en væddermand og en skyttekvinde klare sig bedre med dates, der er eventyr.

Om ikke andet bør de prøve at planlægge at gøre noget. Ingen af ​​dem vil have det meget sjovt på en typisk dato for middag og en film, medmindre filmen selvfølgelig er en action- eller eventyrfilm.

Seksuel kompatibilitet

En Væddermand og Skyttekvinde vil have et varmt og lidenskabeligt sexliv. Begge nyder at prøve nye ting, og de kan begge godt lide at være lidt barske i soveværelset.

Ingen af ​​dem er særlig følsomme, så de vil være fokuseret på at have det sjovt og nyde intense fornemmelser i stedet for at skabe et følelsesmæssigt bånd.

Ægteskab og familieliv

Mens en Væddermand og en Skyttekvinde er meget kompatible, kan ægteskab være lidt af en udfordring. Dette skyldes, at indfødte skytter af begge køn har tendens til at være generte for engagement.

På den anden side er de meget gode livslange partnere. En Væddermand vil være en af ​​de få mænd, der er interessante nok til at holde hendes opmærksomhed.

På nogle måder har skyttekvinder lettere ved at forpligte sig end skyttermænd, men på andre finder de det mere udfordrende.

For en skyttemand ønsker han ikke at blive bundet. For en Skyttekvinde vil hun ikke have, at en mand fortæller hende, hvad hun skal gøre.

Det hjælper ikke på situationen, at en Væddermand kan være temmelig bossy.

Af denne grund er det meget sandsynligt, at en Væddermand og en Skyttekvinde vil bo sammen i nogen tid, før de bliver gift, hvis de overhovedet gifter sig formelt.

For at en Skyttekvinde kan slå sig ned med nogen, skal han bevise over for hende, at livet vil være mere et eventyr med ham end uden ham, og det vil en Væddermand nemt kunne gøre.

De beslutter sig måske ikke for at få børn. Især en skyttekvinde vil være tilbageholdende med at blive bundet sammen med børn.

Hvis de har børn, vil hvordan de vil klare sig som forældre afhænge af, hvilken type børn de har.

Hvis de har brand- eller endda luftbørn, har de det helt fint. De vil give disse børn mange interessante oplevelser, som vil hjælpe dem til at trives.

Hvis de har jord- eller vandbørn, giver de måske ikke disse børn den tryghed og følelsesmæssige støtte, som de har brug for.

Karriere

For det meste vil en Væddermand og Skyttekvinde fungere godt sammen.

Selvom en skyttekvinde er lige så brændende som en Væddermand, vil hun generelt ikke forsøge at kappes med ham om kontrol.

Skytten er det mest afslappede af ildtegnene, og hun er som regel glad for at gå med til det, han vil.

Den eneste vanskelighed, de vil have, er, at hun ikke vil have den samme arbejdsmoral, som han vil.

Hun vil gerne tage sig tid til at lege og have det sjovt, og det vil han blive irriteret over. Han kan dog blive overtalt til at holde en pause, hvilket også vil være godt for ham.

Typiske problemer og løsninger

En Væddermand og Skyttekvinde vil skændes. Det meste af tiden vil deres kampe dog ikke være alvorlige. De vil som regel være legesyge og drillende.

Der er dog et par måder, hvorpå deres argumenter kan blive alvorlige. Nedenfor er de to hovedproblemområder i et Væddermand, Skytten kvinde forhold.

Hans chef

Selvom Væddermænd kan lide stærke kvinder, kan de stadig lide at tage ansvaret og være i kontrol.

En skyttekvinde kan ikke lide at blive kontrolleret. Situationen kan blive særlig ustabil, hvis han bliver besiddende eller jaloux.

Heldigvis er en Væddermands jalousi ikke baseret på følelser, som en Skorpion-mand, eller usikkerhed, som en Taurus-mand. Hans er baseret på stolthed i stedet.

Grunden til, at dette er heldigt, er, at hun vil have en bedre forståelse af stolthed end af følelser eller usikkerhed.

Det vigtige bliver for dem at tale igennem dette. Han respekterer virkelig hendes styrke og uafhængighed, og hun finder virkelig hans styrke og overtagende attitude sexet.

Dette burde være nok for dem til at forhandle magtdynamikken mellem dem.

Hendes flyvskhed

En endnu mere alvorlig vanskelighed for dem er hendes flyvskhed. Skytten har mange dyder, men pålidelighed er ikke en af ​​dem.

Som nævnt før, vil dette være et problem, når de dater. Det vil forblive et problem for hele deres liv sammen, hvis de slår sig ned i et ægteskab eller en livstidsforpligtelse af en slags.

På trods af alle sine fejl er en Væddermand en mand af sit ord. Hvis han siger, at han vil gøre noget, vil han gøre det.

Dette er et ærespunkt for ham, og han forventer det samme af andre. Det vil irritere ham meget, hvis hun ikke følger noget, hun havde lovet.

Dette vil få ham til at ville tage kontrol. Hun vil reagere på hans forsøg på kontrol ved at blive endnu mindre pålidelig på trods. Dette kan blive en ond cirkel.

Der er ikke en simpel løsning på dette. Selvom hun ville, vil hun aldrig være særlig konsekvent. Det ligger virkelig ikke i hendes natur.

Hvis han elsker hende, er dette noget, han bliver nødt til at acceptere ved hende, selvom det driver ham til vanvid. Det bedste for dem at gøre ville være at finde humor i situationen.

Heldigvis tager Skytten sig selv mindre seriøst, end de andre brandtegn gør, så hun vil kunne grine af sine fejl.

Hendes latter er ret smittende, så efter hans første irritation vil han nok også kunne grine af dette.

Resumé

En Væddermand og Skyttekvinde udgør et højenergisk og lidenskabeligt par.

Selvom der er nogle mindre vanskeligheder, de skal overvinde, har de meget til fælles. De kan få et lykkeligt og spændende liv sammen.

Show Buttons
Hide Buttons