Horoskop: Vædderen mand & Kræft kvinde

Horoskop: Vædderen mand & Kræft kvinde

Vædderen mand & Kræft kvinde

På nogle måder danner en Væddermand og Kræftkvinde det stereotype traditionelle forhold mellem kønnene.

En Væddermand er krigeren og beskytteren, mens Kræftkvinden er den arketypiske mor, der passer hjem og ildsted. Men hvor godt matchede de lige?

Kompatibiliteten mellem en Væddermand og en kræftkvindepar har potentialet til at blive en god. Dette forhold har dog også potentialet til at være ekstremt ustabilt.

For at denne kombination skal fungere, skal disse to lære strategier for at forhindre, at deres uenigheder bliver fuldstændige krige.

Hvis de lærer disse strategier, har de potentialet til at leve lykkeligt til deres dages ende og kan udgøre et godt forældreteam.

Faktisk er det en af ​​de mest eksplosive i dyrekredsen, kun konkurreret med forholdet mellem en kræftmand og en vædderkvinde og en væddermand og en vædderkvinde.

Vigtige træk ved en Væddermand

En Væddermand er den arketypiske kriger. Det højeste udtryk for denne energi er at beskytte og forsvare dem, der er sårbare og svage.

Ja, han nyder at kæmpe for kampens skyld, men han er ikke virkelig opfyldt, medmindre han har noget eller nogen at kæmpe for.

Når der er et problem, møder han det frontalt. Ligesom Vædderen, som er hans symbol, håndterer han trusler ved at løbe frem.

Han er ikke særlig subtil og har ringe forståelse for andres frygt eller følelser.

Han vil tolerere dem i en kvinde, men han kan ikke lide dem. I hans øjne er disse ting tegn på svaghed, og de får det værste frem i ham.

Vigtige træk ved en kræftkvinde

Som vi sagde før, er en kræftkvinde den arketypiske mor. Hun er følsom og følelsesladet, og hun er gladest, når hun passer på andre.

Selvom hun er ekstremt følsom, bør dette ikke forveksles med svaghed. Der er intet hårdere end en mor, der beskytter sine unge!

Men hvis en kræftkvinde ikke har børn eller en anden at pleje og beskytte, kan den energi blive til selvbeskyttelse.

Ligesom Krabben, som er hendes symbol, har hun en blød inderside dækket af en hård skal med skarpe og farlige kløer. Hun håndterer trusler ved at bevæge sig sidelæns og trække sig tilbage.

Kærlighed

En Væddermand og Kræftkvinde vil finde hinanden attraktive.

Hun vil blive tiltrukket af ham som en stærk mand, der kan forsvare hende. Han vil blive tiltrukket af hendes tilsyneladende sårbarhed, og han vil gerne give hende den beskyttelse, hun higer efter.

På trods af dette har de to ikke meget til fælles. Af denne grund vil de ikke have meget at tale om.

De vil heller ikke have mange ting, som de nyder at gøre sammen. Han ville foretrække, at dates var eventyr, mens hun ikke elsker mere end en stille nat derhjemme.

Volatiliteten i deres forhold kan eller kan ikke blive manifest i løbet af denne tid.

Seksuel kompatibilitet

På trods af deres forskelle er der en hel del seksuel kemi mellem en Væddermand og Kræftkvinde. De er et godt match i soveværelset.

Disse tegn er i et aspekt med hinanden kendt som en firkant. Firkanten er et meget spændt aspekt, og tegn, der er firkantede hinanden, har en tendens til at genere hinanden.

Alligevel skaber denne type friktion ofte stærk magnetisme og seksuel tiltrækning.

Ligesom en vandmandsmand og en tyrekvinde, uanset hvad vanskelighederne er i resten af ​​deres forhold, vil de have et varmt sexliv!

Ægteskab

En Væddermand og en kræftkvinde kan få et lykkeligt og vellykket ægteskab, hvis de finder ud af, hvordan de skal håndtere eksplosiviteten i deres forhold.

De vil ikke være venner, men de vil nemt finde sig til rette i rollen som mand og kone.

Hvis volatiliteten ikke viste sig, da dette par var kærester, vil det helt sikkert stige til overfladen, når de er gift.

Deres kampe vil have et særskilt mønster, som vi vil diskutere mere detaljeret senere.

At lære at håndtere disse kampe vil gøre eller ødelægge deres ægteskab.

Det er generelt ikke tilrådeligt at få børn for at styrke et dårligt ægteskab. Men i tilfælde af en Væddermand og Kræftkvinde, vil børn gå langt i retning af at bringe deres forhold i balance.

Grunden til dette er, at børn får det bedste frem i dem begge.

En Kræftkvinde har brug for at pleje lige så meget, som en Væddermand har brug for at kæmpe. Hvis hun har børn at passe, vil hun være mindre tilbøjelige til at udvise de negative kræftegenskaber.

Ligeledes vil en Væddermand ønske at beskytte sin familie. Han vil også se sin kræftkone udmærke sig som mor, hvilket vil få ham til at udvikle en dyb respekt for hende.

Med hensyn til forældreskab er de to enige om det meste.

Det eneste, der kan være et problem, er, hvis de har drenge. Han vil gerne være hårdere mod dem, end hun vil, og han vil tro, at hun forkæler dem.

På trods af dette vil han mene, at hendes overbeskyttendehed er naturligt for hendes køn.

I stedet for at skændes med hende, vil han være endnu strengere og mere krævende over for sine sønner for at kompensere.

Karriere

En Væddermand og Kræftkvinde burde nok ikke engang prøve at arbejde sammen. Her er hvorfor;

Der er tre typer energi i astrologi. Disse tre typer kaldes tilstande. Tilstandene er kardinal, faste og foranderlige.

Cardinal tager initiativ og kan lide at skabe forandring. Denne energi er fed, og kardinaltegn kan lide at have ansvaret.

Fixed modstår forandring, og foranderlig vil gå sammen med forandring, hverken igangsætte eller modstå.

I arbejdsforhold er det langt bedre for to mennesker at være af forskellig tilstand end den samme tilstand.

Af de tre tilstande har kardinaltegn den værste tid sammen. Det er fordi de begge ønsker at lede, og ingen af ​​dem vil vige for den anden.

En Væddermand er kardinalild, og en Kræftkvinde er kardinalvand. Ud over problemerne forårsaget af to kardinaltegn, blander ild og vand sig slet ikke godt.

De ønsker hver især at lede, og ingen af ​​dem forstår hinanden godt. Dette er en opskrift på ballade.

Hvis de skal arbejde sammen, er det bedst for dem hver især at klare separate opgaver og lade hinanden være i fred.

Almindelige kontroverser og løsninger

Argumenter mellem en Væddermand og Kræftkvinde kan være eksplosive og efterlade dybe sår og ar på hver af dem og deres forhold.

Der er ikke én ting, der vil sætte gang i disse kampe. Faktisk har selv den mindste forskel eller problem potentialet til at være en krudttønde.

Der er dog en forudsigelig dynamik i disse argumenter, og en enkel måde at løse dem på.

Kampdynamikken

Selvom emnet for kampen kan være hvad som helst, vil den faktiske årsag altid være den samme. Han vil blive vred over noget, og hun vil føle sig truet.

For at forstå, hvad der vil ske, er det nyttigt at se på deres respektive symboler.

Vædderen er vædderen, og kræften er krabben. Vædderen vil storme frem, og krabben vil trække sig tilbage sidelæns.

Til sidst vil vædderen bakke krabben op i et hjørne. Når krabben kommer i et hjørne, vil hun kæmpe tilbage.

Mens Kræften kan være sød, blid og omsorgsfuld, kan hun også være ret ond og grusom. Når hun angriber med sine kløer, kan hun gøre meget skade.

Vædderen vil reagere ved at kæmpe endnu hårdere. Mens en Væddermand ikke vil angribe en hjælpeløs fjende, ser kræftkvinden langt fra hjælpeløs ud.

Når han eskalerer kampen, vil det få hende til at føle sig endnu mere truet og fordoble sine angreb, hvilket vil blive til en ond cirkel.

Løsning

Selvom disse kampe kan være forfærdelige, er der virkelig en simpel løsning.

Væddermanden skal trække sig tilbage og lade kræftkvinden være i fred et stykke tid. Dette er den eneste måde, disse kampe kan ende.

Årsagen til dette er, at på trods af hendes kløers vildskab, er kræftkvinden rædselsslagen.

Hun mener virkelig, at hun skal forsvare sig selv under disse omstændigheder. Hendes tro er måske ikke rationel, men kræft er et vandtegn og handler ud fra følelser.

Hvis Væddermanden trækker sig tilbage og giver Kræftkvinden plads, vil hun begynde at føle sig tryg igen. Når hun føler sig tryg, vil hun falde til ro.

Når hun er rolig, vil dette par være i stand til at tale rationelt om, hvad problemet end var, som faktisk kan have været ret lille.

Selvom dette er en ret indlysende løsning, bliver det ikke nemt for ham. Vædderen trækker sig generelt ikke tilbage fra en kamp.

For at gøre dette bliver han nødt til at lære at se tidligere optrædener og huske, at hun beskytter sin bløde og ømme undermave.

Dette vil påkalde hans følelse af ridderlighed, og det vil hjælpe ham til at behandle hende som en, der skal beskyttes i stedet for som en fjende at kæmpe.

Resumé

Mens kompatibiliteten mellem en Væddermand og Kræftkvinde har potentialet til at være en god en, har den også potentialet til at være eksplosiv.

Meget vil afhænge af, om de to er i stand til at håndtere deres stridigheder.

I så fald kan de være et komplementært par, og de kan også være et rigtig godt team, når det kommer til forældre.

Show Buttons
Hide Buttons