Horoskop: Vædderen mand & Jomfru kvinde

Horoskop: Vædderen mand & Jomfru kvinde

Vædderen mand & Jomfru kvinde

Væddermanden er meget lidenskabelig, modig, men kan være lidt egocentrisk, mens Jomfrukvinden er kærlig, stærk og smart. Væddermanden elsker at få venner, hvorimod jomfruer er reserverede, så det kan tage tid at skabe et stærkt venskab mellem dem. Disse to er dog meget kompatible, mens de arbejder sammen på det samme kontor på grund af deres hårdtarbejdende personlighed.

Mens de er i et kærligt forhold, opfylder de begge hinandens følelsesmæssige behov og har et godt bånd sammen. Men for at deres ægteskab skal fungere, skal der indgås visse kompromiser fra dem begge.

Ifølge vedisk astrologi er Vædderen kendt som Mesha Rashi, og det er det første horoskop og repræsenterer ildtegnet. Deres livlighed, tro, egenrådige holdning og styrke beskriver dem som en helhed. Vædderen vil sandsynligvis gøre, hvad de tror af hele deres hjerte. De er kendt for deres faste natur og deres dårlige temperament.

Jomfruen eller Kanya Rashi er på den anden side jordens tegn på detaljer og perfektionisme. Tegnet styres af den plejende, ordentlige og regeloverholdende Jomfru. Jomfruen er et foranderligt tegn og ser derfor på det store billede for at pirre detaljer, der skal ændres.

Personlighed

Væddermænd: De er kendt for at være beslutsomme, lidenskabelige og stærke personligheder. Vædderen er dristig og selvcentreret. De har modstanden til at vinde over universet og få tingene gjort, hvad de vil. Ligeledes er de korthjertede og taktløse, når deres mål og forhåbninger bliver langsommere.

Jomfrukvinder: De er venlige og kærlige. Jomfrukvinder har sjældent et hæsblæsende og aggressivt temperament. En jomfrukvinde er en ultimativ kombination af skønhed med hjerner. De besidder fremragende organisatoriske evner. De har et fantastisk øje for detaljer og nyder orden, præcision og effektivitet i alle ting. De kan virke generte og tilbagetrækkende personligheder udefra, men de er meget stærke og stabile indeni.

Venskab

Væddermanden har ikke problemer med at få venner. De er venlige og værdsætter alle for deres unikke kvaliteter. Mens det er lige modsat for Jomfrukvinderne, er de langsomme til at få venner. De er ærlige og venlige, men de plejer at have få venner, som de åbner op med. På plussiden er de ekstremt loyale over for de venner, de besidder, og stræber efter at være så hjælpsomme som muligt.

Væddermanden og Jomfrukvinder kunne kun dele et godt bånd, hvis Jomfrukvinder tillader Væddermanden at få det venlige rum i hendes liv.

Karriere

Væddermænd: Væddermænd er en doer, der er drevet til at fuldføre enhver opgave, han får tildelt. Han leder meget godt og følger med uden misundelse eller uenighed. At arbejde i et team er ikke et problem for dem, da de kan løse problemer uden at tage nogen hjælp.

Jomfrukvinder: Jomfrukvinder er oprigtige og strenge over for deres arbejde, men de kræver, at nogen skubber dem og opmuntrer dem. De besidder ekstraordinære kommunikationsevner og ved meget godt, hvordan man sætter personlige grænser. De søger perfektion i alt, hvad de gør, og de er født til at være de bedste.

Sammen – Som tidligere nævnt, udmærker de sig begge helt i deres karriere. De værdsætter begge hårdt arbejde og har ambitiøse drifter, der kan konkurrere med mange andre tegn. Uanset deres dynamiske detaljer, vil de arbejde fejlfrit sammen som et team.

Kærlighed

Væddermænd: Når du er forelsket, er Væddermanden en åben person, som du kan læse klart. De vil sandsynligvis tale deres hjerte og gøre alt for at vinde hjertet af deres dame kærlighed. De er romantiske og insisterer på, at deres kærlighed gør romantiske handlinger for at få deres pige til at blive forelsket i dem.

Jomfrukvinde: Jomfrukvinder, når de er forelskede, er normalt rimelige særlige, når de vælger en elsker. De lader ikke nogen hurtigt komme ind i deres liv. De vil sandsynligvis blive bange, nervøse, nervøse og rastløse, når de bliver forelskede. Desuden forventer de altid, at deres partner tager det første skridt, da det hjælper dem til at føle sig mere trygge ved at tale om, hvordan de tænker. Når de er forelskede, er de ekstremt loyale, troværdige og ærlige.

Sammenkobling og ægteskabsliv

Væddermanden vil gøre alt for at få deres forbindelse til at vare længere. Begge tegn har følelsesmæssige behov, som de kan opfylde i hinandens nærvær. Alt i alt har de en god forbindelse, og der er ikke noget væsentligt misforhold, der gør dette forhold til en umulig satsning.

Væddermænd, der indgår ægteskab med Jomfru-kvinder, skaber en konstant blanding af det modige og det skæve. En sund dosis af tolerance og afholdenhed fra en Væddermand og Jomfru-kvinde kan gøre deres ægteskabelige liv spændende og, endnu vigtigere, harmonisk og gennemførligt.

At være Sammen

Positiver – Der er en god mængde forståelse mellem de to tegn. Væddermænd er meget loyale og trofaste over for deres partner, så der vil ikke være sådanne tilfælde, hvor de kan være jomfrukvinderne utro. På samme måde er jomfrukvinder også meget troværdige og pålidelige, når det kommer til deres forhold eller ægteskab. Desuden har Vædderen en tendens til at være en meget støttende faktor for deres Jomfru-pige.

Negativer – Væddermænd er stædige og ihærdige, mens jomfrukvinder er organiserede og kritiske. Deres egenskaber har en tendens til at kollidere med hinanden, og hvis de ikke holdes tilbage, kan det føre til deres forhold eller ægteskabs undergang. Væddermænd har også en tendens til at dominere, mens jomfrukvinder forsøger at kontrollere deres forhold, hvilket kan skabe konflikt mellem dem. Desuden vil dette også føre til alvorlige ego-problemer mellem de to.

Show Buttons
Hide Buttons