Horoskop – kinesisk stjernetegn 1993

Horoskop – kinesisk stjernetegn 1993

kinesisk stjernetegn 1993

Ifølge stjernetegn tilhører mennesker født i 1993 hanen.

Med henvisning til gregoriansk kalender starter haneåret fra 23. januar 1993 til 9. februar 1994, og de mennesker, der er født fra 1. januar til 22. januar i 1993, tilhører aben.

Heldige tegn

Heldige tal: 4, 9

Heldige farver: guld, hvid

Personlighedstræk

Mennesker født i 1993 af hanen er meget kloge og hurtige. Uanset hvilken slags vanskeligheder de støder på, kan de altid finde løsninger hurtigt. De er varmhjertede, fulde af kærlighed og medfølelse, så de kan lide dyr meget og hjælper ofte mennesker, når de er i problemer. Derudover er de fantasifulde siden en tidlig alder. Derfor kan de lide vidunderlige ting som eventyr, fabler og så videre, og de har en smuk forventning til fremtiden.

Hanen er imidlertid selvcentreret og født med stolthed. De er ofte strenge med andre, men ikke sig selv. De hjælper ofte andre, men de vil også blive belønnet fra dem. Desuden er de meget følsomme og kan ikke lide kritik fra andre.

Karriere

Hanen har en relativt heldig karriere. For kontorarbejdere vil de ikke støde på mange tilbageslag på arbejdspladsen, og de bliver let værdsat af ledere, så de godt kan vise deres talenter frem. Og hvis de griber mulighederne godt, arbejder de måske i udlandet, hvilket kan lægge et bedre fundament for fremtidig udvikling. For iværksættere, selvom der stort set ikke vil være vendinger på vejen til at starte en virksomhed, kræver det stadig en vis indsats for at opnå en bedre udvikling. Det foreslås, at de deltager i flere fester og aktiviteter, så de kan få flere venner og måske få nogle store ordrer.

Penge

Formueformuen er temmelig glat i deres liv. For kontorarbejdere er lønningerne dybest set på gennemsnittet. Efter at have samlet nogle penge vil de have en større udgift, så det er svært for dem at spare penge. For iværksættere, selvom virksomhedens udvikling er god, er der ikke for mange store ordrer og indtægter. Og husk, at de skal være forsigtige, før de investerer, og aldrig investere efter behag, hvilket sandsynligvis vil føre til et stort tab.

Kærlighed og forhold

1993 -hanefolket vil opleve nogle op- og nedture i kærlighed. Det er ikke særlig let for dem at møde den rigtige person, så de skal igennem flere relationer, før de endelig bliver gift. Efter ægteskab, på grund af deres travle karriere, forsømmer de måske deres elsker, så de skændes ofte med dem. Derfor foreslås det, at de skal kommunikere med hinanden i tide og bruge mere tid med deres ægtefæller i fritiden.

Sundhed

De skal være forsigtige med den skade, kroniske sygdomme forårsager. Nogle dårlige levevaner som at blive sent oppe, drikke, ryge og uregelmæssig kost er meget sundhedsskadelige. Derfor skal de udvikle en god levevis og tilrettelægge deres arbejde og liv godt, ellers får de alvorlige helbredsproblemer.

 

Show Buttons
Hide Buttons