Horoskop – kinesisk stjernetegn 1992

Horoskop – kinesisk stjernetegn 1992

kinesisk stjernetegn 1992

1992 er klassificeret som abens år. Så de mennesker, der er født i 1992, har et abeskilt.

Kinesere følger månekalender siden oldtiden. Ifølge den gregorianske kalender er mennesker født fra 4. februar 1992 til 22. januar 1993 aber, og dem født fra 1. januar til 3. februar 1992 er mennesker født i fårets år.

Heldige tegn

Heldige tal: 5, 6

Heldige farver: gul, brun

Personlighedstræk

Personer født i aben 1992 er kloge, opfindsomme, livlige og aktive. Samtidig viser de sig gerne i livet og har et stærkt lederskab i at gøre tingene. De har en hurtig reaktionsevne og kan ofte handle i henhold til situationen. De er meget nysgerrige og kan lide at læse alle slags bøger. Deres fleksible sind gør dem fulde af kreativitet.

Imidlertid er aben nogle gange for flamboyant, hvilket har en tendens til at efterlade folk indtryk af at være arrogante og dermed forårsage utilfredshed hos andre. Så de bør være lavmælte, når det er nødvendigt, og lære at forbedre det interpersonelle forhold.

Karriere

Folk født i 1992 i abens år er ganske heldige i deres erhverv. De har ikke kun fremragende professionelle evner, men er også meget flittige i arbejdet. Derfor er det let for dem at få forfremmelse og blive leder på deres arbejdsplads. Deres karriere kan være bedre, hvis de arbejder sammen med mennesker, der også har stærke evner.

Penge

Formuen for aben er god. Lønnen øges med fremme af deres stilling. På samme tid kan de tjene nogle ekstra penge gennem investeringer og aktier. Men de bør undgå at foretage højrisikoinvesteringer. Desuden bør de ikke være for grådige og ikke hengive sig til spil.

Kærlighed og forhold

Personer født i 1992 i abens år efterfølges af mange andre. De kan let få hjælp fra det modsatte køn. Efter et par romanser kan de møde deres ægtefælle. Deres ægteskabsliv generelt er harmonisk. Skænderi er uundgåeligt i livet. Når der opstår konflikter, skal de kontrollere deres temperament og roligt kommunikere med deres partner.

Sundhed

De kan leve et sundt liv gennem deres liv. De kan lide at dyrke motion meget, så de har en god modstandsevne og bliver ikke ofte syge. Men de skulle slippe af med de dårlige vaner i dagligdagen. Udvikl en god arbejds- og hvilevan, bliv ikke sent oppe, og spis mere frugt og grøntsager, som har store fordele for kroppen.

Show Buttons
Hide Buttons