Horoskop – kinesisk stjernetegn 1991

Horoskop – kinesisk stjernetegn 1991

kinesisk stjernetegn 1991

Hvilken stjernetegn er mennesker født i 1991?

I den kinesiske kalender er 1991 fårets år. Forskelligt fra vesterlændinge følger kinesere folk månekalender siden oldtiden. I gregoriansk kalender er mennesker født fra 15. februar 1991 til 3. februar 1992 får, og folk født fra 1. januar til 14. februar i 1991 tilhører Horse.

Heldige tegn

Heldige tal: 5, 9

Heldige farver: gul, sort, brun, hvid

Personlighedstræk

Fårene er født i 1991 og er godhjertede, ambitiøse, ansvarlige, kloge, kompetente og initiativrige. De kan lide at arbejde efter en plan, så folk får et indtryk af, at de kan stole på dem. De lægger stor vægt på princippet og troen. De sparer ingen indsats for at hjælpe venner, når de er i problemer.

Fårene er imidlertid meget stædige og mangler fleksibilitet. De er ret traditionelle og stive og ved ikke, hvordan de hurtigt skal tilpasse sig ændringer. Samtidig er de utålmodige og er ligeglade med andres følelser, når de taler med dem. De er mere tilbøjelige til at blive vrede, og deres humør er uregelmæssigt.

Karriere

Deres karriereformue er ret god. De gør fremskridt trin for trin i deres arbejde. Fordi de er kompetente, kan de let få ros fra deres chef og blive forfremmet. Desuden er forholdet til kolleger også relativt godt, og der vil ikke være konflikter.

Penge

Fårenes formuer er ganske gode. På grund af deres gode præstationer i karrieren vil de tjene en betydelig løn. Desuden er de meget gode til investeringer og økonomisk styring. Så længe der er fond nok, kan de tjene en formue. Det skal dog bemærkes, at der er risici ved investeringer, og de skal være forsigtige med fælderne på markedet.

Kærlighed og forhold

Folk født i stjernetegn er heldige i kærlighed og forhold. Generelt kan de møde det modsatte køn, som de kan lide, men de bør være gode til at gribe muligheder for at date med dem. Samtidig bør de passe på upassende modsat køn omkring dem og tegne en klar linje med dem i tide, ellers påvirker det deres kærlighedsforhold. Sidst men ikke mindst, husk at kommunikere mere med ægtefællerne. God kommunikation er en vigtig måde at fremme følelser på.

Sundhed

Deres helbredsheld er relativt glat. Der vil ikke ske mange ændringer i sundhed. Men gør ikke noget skadeligt for deres helbred, når de er unge, såsom at blive sent oppe og drikke for meget. Især får, der er blevet opereret, bør være mere opmærksomme på kropspleje for at forhindre gentagelse. Arbejde er vigtigt, men hvile er også vigtigt.

Show Buttons
Hide Buttons