Horoskop – kinesisk stjernetegn 1989

Horoskop – kinesisk stjernetegn 1989

kinesisk stjernetegn 1989

Personlighedstype

Hvis du blev født i 1989, er dit kinesiske stjernetegn slangen.

Mennesker med det kinesiske stjernetegn fra 1989 er intelligente og yderst analytiske. De har heller ingen problemer med at udøve selvkontrol.

Det kan se ud til, at de er lidt langsomme til at tale, men det betyder ikke, at de også er langsomme til at tænke og handle.

De overvejer ofte eller reflekterer over et bestemt emne, problem eller situation, før de træffer nogen planer eller beslutninger eller siger noget om det.

De taler med stor omhu, og de vælger deres ord. Men hvis det kræves af dem, kan de også være meget hurtige om det.

Slangen fjerner alle forhindringer på deres vej for at nå deres mål. Folk med den kinesiske stjernetegn Snake fra 1989 tilbringer også gerne meget stille tid alene.

De kan være de travleste mennesker på planeten. Men når dagen er færdig, lyder intet bedre end at slappe af på sofaen med et glas vin og lytte til noget jazz.

Masser af slangemennesker kan findes derhjemme med næsen i deres bøger eller ser på deres foretrukne tv -program.

De kan lide at lave deres eget arbejde, men de har heller ikke problemer med at delegere.

Slangen elsker gåder og alt det, der får dem til at tænke. De er også den type mennesker, der vil stoppe, hvad de gør for at lytte til fuglenes kvidren, se en regnbue eller få en baby til at fnise.

Mennesker med det kinesiske stjernetegn fra 1989 stopper ofte for at lugte roserne og viser deres påskønnelse af skønheden omkring dem.

Slangen er også i stand til at opdage skønhed selv på de mest usædvanlige steder.

På arbejdspladsen er slangen meget organiseret, kreativ og effektiv. De kan arbejde selvstændigt og udføre deres opgaver med et minimum af ballade.

Men problemet med Slangen er, at de kan kede sig, når de først har sat et system på plads og vil straks gå videre til den næste opgave.

Når det kommer til forhold, er slangen charmerende og forførende.

De ved, at de er attraktive, og de har denne gådefulde måde at få præcis, hvad de vil. De planlægger det første træk og tænker over det godt, før det sker.

Men slangen kan ikke lide at dele deres tanker og følelser, så de bliver ofte jaloux selv over de mindste ting.

På grund af dette er de bedst parret med mennesker, der er voldsomt loyale og meget opfattende.

Hvilket element er 1989?

Mennesker med den kinesiske stjernetegn Snake fra 1989 har også jordelementet.

Jordslangen er ikke nogen, som folk let kan ignorere. De har en stærk og karismatisk tilstedeværelse, der er blevet beskrevet som forførende eller fortryllende.

Jordslangen har et gennemtrængende øje og er meget opmærksom på alt eller enhver, de vil erobre. Derfor er de en mester i forførelsens kunst.

De er rolige, forstående, filosofiske og kloge. De kan gå med til alt, men nogle gange har de også en tendens til at være ustabile.

Fordi Earth Snake er talentfuld og lokkende, kommer succes og berømmelse let til dem.

De er imidlertid også kendt for at være forræderiske mennesker og vil ikke tænke to gange om at være illoyale over for nogen for at redde sig selv.

De glæder sig over intriger. Deres krævende natur vil heller aldrig tilgive eller glemme så let. De kan også være meget dovne og selvforkælende.

Jordslangen er hemmelighedsfuld og gådefuld. De er subtile, diskrete og undvigende.

De kan regnes med at stå i spidsen for et projekt og føre det igennem til enden. Det kan se ud som om de tager forhastede beslutninger, men de har allerede overvejet dem i deres sind igen og igen.

Jordslangen vil kæmpe for alt, hvad de tror på, og vil ikke lade noget stå i vejen for dem.

De er trygge i alle slags situationer, og de viser imponerende disciplin.

Dette er en del af grunden til, at Earth Snakes når store højder og modtager hæder i karrieren. Hvis der er en fatal fejl i deres karakter, er det deres tendens til at overdrive.

Når mennesker er ekstra søde ved Jordslangen, vil de begynde at være besiddende med dem på en bizar måde, og det vil være irriterende i stedet for kærligt.

På grund af deres serpentinske natur vil Jordslangen vikle og klamre sig til det punkt, hvor de vil begynde at kvæle genstanden for deres kærlighed.

Mennesker med det kinesiske stjernetegn fra 1989 er notorisk attraktive og projekterer gerne det bedste billede af sig selv.

Uanset om de er i deres fysiske udseende eller i deres nuværende omstændigheder, har de simpelthen en magisk evne til at få det bedste ud af middelmådigheden.

Jordslangen er spontan, pålidelig og disciplineret. De danner nøjagtige meninger om andre.

De kan kommunikere og fungere effektivt med en gruppe, men de kan ubesværet tage ansvar i øjeblikke af panik eller forvirring.

De har en tendens til at være nøjsomme og konservative, og de kender deres grænser. De er omhyggelige med ikke at udvide sig selv.

Bedste kærlighed

Mennesker med det kinesiske stjernetegn fra 1989 gør det bedste kærlighedsmatch til dragen.

Begge tegn er skabninger i krybdyrverdenen, og de kan forventes at have fælles og kompatible træk.

Slangen og dragen er selvsikre og selvsikre, og de har begge et diskriminerende blik for de smukke ting i livet. Deres følelse af selvstolthed er en anden ting, de har til fælles.

De kender deres plads i verden. Men mellem de to er dragen mere flamboyant, og slangen er mere mystisk.

De er bevidste om deres interesser og prioriteter i livet. De vil ikke let blive overtalt til at gøre noget, de ikke ønsker.

De er mentalt stærke nok til at være ansvarlige for deres forhold, og de er stolte over at være forelsket i hinanden.

Når de først har taget beslutningen om at være sammen, lader de lidt komme i vejen for dem. Slangen og dragen vil gå alt ud i at romantisere hinanden.

De er velegnede til at supplere hinanden i romantiske forhold og også i erhvervslivet.

Slangen er intuitiv, og dragen er initiativrig. Denne kombination af personlighedstræk gør dem til et glimrende par.

Der kan være en fordelagtig arbejdsdeling mellem dem. De vil have klare pligter og ansvar, der vil undgå forvirring eller konflikt.

Denne kærlighedskamp har også et højt niveau af fysisk tiltrækning. Meget få mennesker kan modstå dragens personlige udstråling, og slangens dragning er naturligvis mystisk og subtil.

Når de forelsker sig, vil det være forbløffende og ude af denne verden! Slangen og den forelskede hane vil også lave et vidunderligt match.

De deler et lignende syn på livet. De vil ikke spilde tid på at spille tankespil med hinanden.

De vil sørge for, at alle deres kræfter bruges på én aktivitet, der arbejder i harmoni for at nå deres mål sammen.

Hanen og slangen beundrer hinanden meget på grund af deres mange elskelige træk. Selvom de måske ikke er perfekte kærester, vil de arbejde hårdt på at leve op til den andens forventninger.

Hanens perfektionistiske måde at gøre tingene vil fungere godt med slangen. Slangen vil forstå, hvorfor præcision er vigtig for deres haneelsker.

Deres forankrede natur vil påvirke deres forhold positivt. De vil være mere tilbøjelige til at forpligte sig til et seriøst forhold og slå sig ned sammen.

Slangen forstår værdien af ​​at have et lykkeligt og kærligt hjem. Det er noget, de drømmer om og stræber så meget efter at have.

Når de er parret med hanen, ser de i samme retning. De vil gøre alt, hvad de kan, for at bygge et sikkert hjem.

Ligesom hanen har slangen smag for materielle ting. Dette udleder, at de vil nyde at gå ud på store dates og have det sjovt med at købe hinanden gaver, som de ved, at den anden person vil elske.

Slangen elsker at klæde sig på for at imponere, og de vil altid forlade hanen imponeret og betaget.

Den gensidige beundring, som de deler, vil også have en positiv effekt på deres seksualitet. Dette er fordi de vil holde hinanden koncentreret om deres forhold.

Derfor vil chancerne for at de forvilder sig eller snyde være meget minimale.

Rigdom og penge

Mennesker med det kinesiske stjernetegn fra 1989 er født tænkere, der udmærker sig ved at finde løsninger på komplekse problemer.

De er kloge i erhvervslivet. De bider deres tid i at lave en aftale og slår som et lyn.

Slangen er normalt økonomisk succesrig og heldig med penge. Deres formue afhænger af deres dømmekraft i finansielle anliggender og af deres intuition i forretninger.

De er kloge og kloge, og de tager sig tid til at formulere deres ideer og meninger. Selv når de er i deres dovne humør, arbejder deres sind stadig hårdt.

Slangen er lidt stram når det kommer til at låne penge, men deres sympati for andre får dem ofte til at tilbyde hjælp.

I pengesager har slangen ofte held og lykke. De skal simpelthen ikke bekymre sig om penge!

De vil altid kunne få penge, når de har brug for dem. De vil kunne se muligheder og bruge deres kreative geni til at tjene på dem.

Når de har erhvervet penge, kan de blive lidt nærige. Dette er dog ikke på grund af grådighed.

De kender bare værdien af ​​hårdt arbejde og den søde smag af økonomiske belønninger. De vil ikke spilde deres penge væk, fordi de ved, hvor hårdt de har arbejdet for det.

Men deres generøse hjerter vil stadig finde på at låne penge ud til mennesker og ofre for andre.

Heldige symboler og tal

Den heldige retning for Slangen er syd og sydøst. Deres sæson er sommer, og deres polaritet er yin.

Den heldigste ædelsten er Opal, og det heldigste nummer er 7. Isblå er den heldigste farve.

Usædvanlige fakta

I Japan kan de, der ønsker at betale en kvinde et kompliment om hendes skønhed, gøre det ved at sige, hvad en rigtig slange hun er. Det er en behagelighed, der sandsynligvis vil blive fejlfortolket i andre lande, især i Vesten.

Mennesker med den kinesiske stjernetegn Snake skinner i de varme måneder. Slangefolk født om middag om sommeren vil være lykkeligere end slangefolk født om vinteren.

Skæbnen for dem, der er født under dette kinesiske stjernetegn, er så følsom over for klimaet. Almanakken advarer slangefolk, der er født på en stormvejr, om at de vil stå over for fare hele livet.

Resumé

Den kloge og mystiske slange er det sjette tegn i det kinesiske stjernetegn.

Mennesker med det kinesiske stjernetegn fra 1989 er fysisk slående og har ofte en vidunderlig sans for personlig stil.

De er uafhængige og meget private mennesker, der følger deres egen vej, uanset hvad andre mennesker måtte synes.

De er meget sofistikerede og har en kærlighed til den bedste mad, mode, kunst, musik, film og alt andet, der repræsenterer smag og luksus.

Penge er ikke et problem, og de kan være ret generøse over for deres, hvis de finder noget særligt ved dig.

Slangefolk er normalt psykiske, og de nyder alt filosofisk og åndeligt.

De kan også virke langsomme og afslappede, men dette tegn er faktisk meget analytisk. De har en tendens til at være spændstige og ængstelige.

I kærlighed kan slangen være meget krævende og besiddende. De har høje standarder for sig selv og deres partner.

De kan også være meget mistroiske over for kære og mennesker generelt, men dette vil ikke altid være indlysende. De gemmer ofte hemmeligheder og er normalt ret forsigtige med, hvad de siger.

Slangen frigiver ikke let noget, de har valgt at klamre sig til, og de er ikke over at søge hævn.

De planlægger, planlægger og venter på den rigtige mulighed, så du må aldrig bryde dine løfter til en slange!

Show Buttons
Hide Buttons