Horoskop – kinesisk stjernetegn 1988

Horoskop – kinesisk stjernetegn 1988

kinesisk stjernetegn 1988

Hvilken type drage er mennesker født i det kinesiske stjernetegnsår 1988?

Mennesker født i 1988 er jorddragen baseret på kinesiske fem elementer og kinesisk stjernetegn.

Kinesisk stjernetegn følger månekalenderen, og datoen mellem månekalender og gregoriansk kalender er lidt anderledes. I den gregorianske kalender er jorddragen født fra 17. februar 1988 til 5. februar 1989; dem, der er født fra 1. januar til 16. februar i 1988, er brandkaniner.

Lykkelige tegn

Lykketal: 4, 9

Lucky Farve: hvid

Personlighedstræk

Folk født i 1988 år af dragen er ambitiøse drømmere. De er meget kloge og arbejder hårdt med stort initiativ. Hvis de kan holde sig til én ting, vil de have store præstationer. De er mennesker med et kærligt hjerte, og de kan lide at blive venner med alle slags mennesker.

Men de mangler tålmodighed og giver ofte op halvvejs. Så de mister ofte deres præstationer. De er afhængige af shopping og spilder altid penge på uanvendelige ting.

Karriere

Jorddragen kan stå over for nogle udfordringer på arbejdsområdet gennem hele livet. Deres arbejdsfremskridt bliver let forstyrret af nogle dårlige mennesker. Derfor er arbejdseffektivitet det vigtigste emne, de skal være opmærksomme på på arbejdspladsen. Derudover skal de lære at håndtere interpersonelle relationer. Iværksættere bør undgå at blive fristet af fine ord og tænke sig om, før de træffer beslutninger.

Penge

Lønnen rækker til, at de kan leve et stabilt liv. Og de kan også tjene nogle ekstra penge gennem investering og økonomisk forvaltning. Det er dog nødvendigt at undgå at hengive sig til højrisikoinvesteringer og finansielle produkter. Ellers vil det føre til store tab. Det er bedre at konsultere fagfolk og erfarne ældre, før du træffer beslutninger i forbindelse med pengespørgsmål.

Kærlighed og forhold

Folk med kinesiske stjernetegnsdrager bør behandle deres kærlighed seriøst. Efter at være blevet gift, kan de blive tiltrukket af nogle modsatte køn, hvilket vil vække deres ægtefællers misforståelse, så de skal være faste og fortælle beundrere sandheden første gang. Samtidig skal de bekymre sig mere om deres elskeres fysiske og mentale tilstand. Gaver på jubilæer eller særlige festivaler kan uddybe deres forhold.

Sundhed

Jorddragen vil have et godt helbred og vil ikke lide af for meget smerte i deres liv. Det er kun nødvendigt at undgå at blive vrede under presset af tungt arbejde, fordi det ikke er befordrende for leverens sundhed. Selvom de har travlt med deres arbejde, bør de bemærke ændringerne i deres krop. Og det foreslås at lave fysiske undersøgelser regelmæssigt.

2021

Ifølge Dragon Fortune forudsigelse i 2021, vil de støde på mange udfordringer i deres karriere, som de kan være svære at opnå de ønskede resultater. Men når først disse vanskeligheder er overvundet, vil dette være et stort gennembrud i deres karriere. Selvfølgelig vil processerne være sværere end nogensinde, så de skal være opmærksomme på følelsesmæssig ledelse og eliminere negative følelser i tide. Når du kommunikerer med kolleger og ledere, så prøv at bevare roen og tålmodigheden for at undgå utilsigtet at støde andre, hvilket kan medføre besvær for arbejdet i fremtiden.

Der vil være et fald i indkomsten på grund af ikke uheldig formue. Nogle dragemennesker, der leder efter et job, vil bruge deres tidligere opsparing. Når de investerer, bør de fastholde deres egne vurderinger og ikke lytte til andre efter behag for at undgå at falde i investeringsfælder. Hvis de ønsker at forbedre deres økonomiske situation, bør de udvikle en rimelig økonomisk planlægning og rationelt forbrug. Bær ikke for mange penge, når de går ud for at have det sjovt.

Mennesker i denne alder er under meget pres, og karrieresvigt kan nemt påvirke deres parforholdsliv. I år mister dragefolket ofte besindelsen, når de står over for deres hustrus gnaven og klager. De to skændes ofte om trivielle ting i dagligdagen. Det anbefales at kommunikere roligt med hinanden og finde en måde at komme igennem vanskelighederne sammen. Når enlige drager møder en, de kan lide, bør de være mere proaktive, ellers kan de savne ham eller hende.

Plaget af søvnløshed og stress vil deres mentale tilstand være relativt træg. De kan finde nogle måder at slippe stress og lindre følelser på, såsom løb, fitness og klatring. Dette vil ikke kun slappe af deres trætte og anspændte sind og krop, men også forbedre søvnen til en vis grad.

Show Buttons
Hide Buttons