Horoskop – kinesisk stjernetegn 1986

Horoskop – kinesisk stjernetegn 1986

kinesisk stjernetegn 1986

Hvilke elementer har en tiger født i 1986?

Ifølge Kinas stjernetegn er 1986 Tigerens år. Ifølge de fem faktorer er 1986 et år med ild. Så de mennesker, der blev født i dyrekredsen i 1986, er ildtigre.

Da den kinesiske stjernetegn følger månekalenderen, starter ildtigeråret fra 9. februar 1986 til 28. januar 1987. De, der er født fra 1. januar til 8. februar i 1986, tilhører den kinesiske stjernetegn træokse.

Lykkelige tegn

Lykketal: 3, 9

heldig farve: grøn, gylden gul

Personlighedstræk

Mennesker født med stjernetegntigre er naturligt smarte og har hurtige hjernerotationer. Desuden har jeg været elsket af lærere, siden jeg var ung, fordi jeg er god til at læse og kan lide aktiviteter udenfor skolen. De er ærlige, seriøse og talentfulde. Og de gør altid, hvad de har sagt. De udtrykker fuldt ud deres meninger, når de diskuterer med andre.

Men de er for ambitiøse og stolte og ivrige efter at få andres beundring. De bliver let snydt af dårlige mennesker.

Karriere

Ildtigerens karriere går støt opad. De arbejder meget hårdt hver dag og kan akkumulere noget erfaring i en tidlig alder. Deres karriere bliver bedre og bedre i middelalderen. De kan få påskønnelse fra deres vejledere og hurtigt blive forfremmet, og det er også nemt for dem at blive leder og få et godt omdømme i arbejdet.

Penge

I deres ungdom kan de få økonomisk støtte fra deres forældre, men spørg ikke for meget. Lær at tjene penge med dine egne hænder. Heldigvis er de så smarte og kan nemt gribe forretningsmuligheder og opnå store indtægter. De skal dog være på vagt og stoler ikke let på andre; ellers kan de miste store penge.

Kærlighed og forhold

Deres kærlighedsformue er ikke særlig glat. I den tidlige alder kan de møde en forkert person og blive snydt af ham/hende. De skal lære at tilpasse deres humør, arbejde hårdt og trække livet på rette spor, så møder de måske den rigtige person kort efter. På grund af deres ærlige karakteristika ved gifte mennesker måske ikke, hvordan man skaber romantik og overraskelser, så de ofte gør deres partnere ulykkelige. Brug mere tid sammen med deres partnere, og skab nogle overraskelser og romantik i ny og næ. Forholdet mellem mand og kone vil helt sikkert blive forbedret.

Sundhed

Folk født i 1986 år af ild tiger bør være meget opmærksomme på deres fysiske tilstand. På grund af deres dårlige levevaner kan deres kroppe være i sub-sund tilstand i lang tid. De må hellere slippe af med dårlige vaner såsom rygning, overdrevent drikkeri, overdreven kost, mangel på motion og søvn. De skal spise mere mælk, yoghurt, frugt og vitaminer for at få næring.

2021

Rigdommen for tigerfolk født i 1986 er ikke dårlig. Så længe de udfører deres egne arbejdsopgaver godt, kan de få den belønning, de fortjener. Især de tigre, der er engageret i salgsindustrien, ville have enestående præstationer og kan få en god bonus, mens de tjener høj indkomst. Vær dog ikke grådig efter små gevinster. 2021 er ikke et godt år at investere.

Mennesker med tigertegn i kinesisk stjernetegn er gode til at håndtere interpersonelle relationer og kommer godt ud af det med kolleger i år 2021. Giv dog ikke folk følelsen af ​​at være for skarpsindige, da dette ikke er befordrende for forbedringen af ​​interpersonellet relationer. Det vigtigste er at gøre deres arbejde godt og være særlig opmærksom på detaljerne.

Tigerens formue i 2021 i kærlighed og forhold ville være bedre. Selvom der i den forgangne ​​periode ofte var skænderier med elskere på grund af nogle trivielle sager. Men i 2021 vil forholdet til deres partnere lette betydeligt. Begge parter kan tolerere og forstå hinanden. Single tigre vil have mulighed for at lære en rigtig person at kende og få et sødt kærlighedsforhold.

I betragtning af forudsigelsen af ​​dårligt helbred i 2021, bør de prøve at tage hen til nogle flade og sikre steder og undgå at dyrke farlige sportsgrene, når de går ud for at træne. Overtræder ikke færdselsreglerne efter forgodtbefindende, endsige drikke og køre. Når de engagerer sig i sociale aktiviteter, er det bedre ikke at drikke for meget. Spis mindre højt kalorieindhold og højt fedtindhold.

Show Buttons
Hide Buttons