Flag: Drømmetydning & Drømmesymboler

Flag: Drømmetydning & Drømmesymboler

Drømmetydning Flag

Drøm om at se et flag

At se et flag i en drøm indebærer, at du ikke er forlovet nok. Du savner initiativ i alt, hvad du gør. Du er livløs, og du venter mest på, at andre mennesker afslutter alt i stedet for dig. Du brænder ikke for dine studier eller job, du laver. Du har svært ved at stå op om morgenen, og du kan ikke vente med at komme hjem og sove. Det er muligt, at du bruger din fritid på at spille videospil eller sidder bag en computer. Du bliver nødt til at komme ud af det og blive mere aktiv, hvis du ikke vil ende i en depression og komplicere dit liv uden grund.

Drøm om at holde et flag

At holde et flag i en drøm betyder, at du kæmper for din tro. Du er ærlig, og du handler som du mener er rigtigt. Du accepterer ikke kompromiser, fordi du ved, at hvis du opfører dig sådan, får du det dårligt. Du ved, at mennesker, der handler lyssky, har et bedre liv, men din moralske overbevisning er det eneste kompas i dit liv. Nogle gange tænker du på dig selv som en naiv person, men du ved ikke, hvordan du skal handle anderledes. Selvom du er blevet krydset mange gange, mister du ikke håbet om, at du en dag vil møde mennesker, der vil sætte pris på dine kvaliteter.

Drøm om at se andre mennesker holde flag

Hvis en anden bærer et flag i din drøm, betyder det, at din kollega vil tage anerkendelse for noget, du har gjort. Du vil prøve at forklare dem, hvor forkert det er, pænt, men når du er klar over, at de ikke er opmærksomme på dig, vil du bede om hjælp fra din chef. Mens du gør det, skal du være virkelig klog og forsigtig. Tænk over hvert ord og argument, du siger, for ellers kan du forårsage en modvirkning.

Drøm om at brænde et flag

At brænde et flag i en drøm betyder, at du endelig får nok mod og styrke til at fortælle nogen til deres ansigt alt, hvad du synes om dem. Du er sandsynligvis ved med at forfølge skam og fornærmelser i lang tid, men du har besluttet at tie, af respekt og gode hensigter. Der vil dog være tid, hvor du vil indse, at der ikke er nogen grund til at holde det inde, og du vil simpelthen kunne spytte alt ud i deres ansigt.

At drømme om andre mennesker, der brænder et flag, betyder, at uretfærdighed mod andre vil skade dig. Det er muligt, at du vil tage stilling til nogens tro med en gruppe mennesker. Du vil være i undertal, og på grund af det vil der blive gjort uretfærdighed over for nogen. Du vil prøve at gøre det rigtigt, men du har simpelthen ikke nok strøm til at gøre det. Det vil være svært for dig at acceptere virkeligheden, men med tiden vil du indse, at dine hænder var bundet.

Drøm om flagrende flag

At drømme om et flag, der flagrer, betyder, at kommunikationen med din partner eller familiemedlemmer vil forbedre meget. Du vil stoppe med at kæmpe om små ting. Udover det vil du indse, at forståelse og støtte er afgørende for alt, hvad du gør, og at din familie har den samme mening om det. Den følgende periode vil være fantastisk til at få nye venskaber.

Drøm om at se foldede flag

En drøm, hvor du ser et foldet flag, betyder, at du er klar til nye udfordringer, der venter dig på arbejde, skole, college eller i dit private liv. Du får endelig styrke nok, så nye gøremål og forpligtelser vil ikke være et problem for dig. Du vil indse, hvordan du kan bruge tiden effektivt, så du endelig kan nyde godt af ting, der opfylder dig.

Drøm om at købe et flag

At drømme om at købe et flag betyder, at du bliver inviteret til et bryllup eller en anden fest. Invitationen vil gøre dig virkelig glad, og du vil med glæde acceptere at gøre nogens særlige dag bedre med din tilstedeværelse. Du vil sørge for at bringe fine gaver, for at gøre værterne glade. Du venter utålmodigt på den dag.

Drøm om at sælge flag

At sælge et flag i en drøm betyder, at en planlagt rejse eller et job ikke vil blive realiseret af objektive årsager. Du vil blive virkelig skuffet på grund af det. Den bedste måde at komme over det på er at tro, at når en dør lukker, åbnes en anden. Det vil hjælpe dig med at indse, at du ikke kan opfatte små fejl så tragisk.

Drøm om at give et flag til nogen

At drømme om at give nogen et flag betyder, at du er hemmeligt forelsket. Du kan lide nogen i lang tid, selvom de af en eller anden grund ikke er tilgængelige for dig. Hvis du også er i et forhold, er problemet endnu større. Det forhindrer dig dog ikke i at fantasere om dem. Du vil gerne komme tættere på, selv bare som venner, men du er bange for, at dit forhold ikke ville være venligt i lang tid.

Drøm om at modtage et flag fra nogen

At drømme om at modtage et flag fra nogen betyder angst. Du er bange for folks reaktion vedrørende hvert skridt, du foretager, så du beder om godkendelse til alle dine beslutninger. Det er muligt, at samfundet har gjort en alt for forsigtig person ud af dig, eller at du lider af mangel på selvværd på grund af dårlige oplevelser fra fortiden. Mange mennesker sætter pris på dine dyder, men du bør også begynde at værdsætte dig selv. Det betyder ikke, at du skal blive narcissistisk, men en lille dosis arrogance vil ikke skade dig.

Drøm om et sort flag

Denne drøm fortæller dig at være forsigtig, når du træffer vigtige beslutninger. Pas på hvert punkt i kontrakten, du underskriver. Et øjeblik af hensynsløshed kan koste dig dit job, hjem eller endda en elsket. Vær ekstra forsigtig, hvis du beslutter dig for at tage et lån eller købe en bil, for hensynsløshed kan give dig mange bekymringer og meget stress.

Drøm om et hvidt flag

Et hvidt flag i en drøm betyder, at du vil slutte fred med nogen, du er i et dårligt forhold til, i lang tid. Du vil indse, at tiden er inde til at begrave lugerne er kommet, så du vil endelig beslutte dig for at have en samtale som voksne. Du vil forsøge at forstå den anden side af historien, så den konflikt, der har skabt et sådant had mellem jer to, vil virke temmelig ubetydeligt for jer.

Betydninger af drømme kan være enklere. Hvis du for nylig har set et flag, har det gjort indtryk på dig.

Show Buttons
Hide Buttons