Er kokosnød sundt? 22 gode grunde

Er kokosnød sundt? 22 gode grunde

Er kokosnød sundt

1. Kokosnødder er rige på kostfibre.

Kokosnødder er rige på kostfibre og giver hele 61% fiber. Fibereffekten af ​​kokosnød bremser frigivelsen af ​​glukose. Det hjælper også med at lindre stress i bugspytkirtlen og enzymsystemerne, der reducerer risikoen for at udvikle diabetes.

2. Kokosnødder er effektive til behandling af diabetes.

Kokosnødder forbedrer insulinsekretion og blodsukkerudnyttelse. Kokosnødder styrer diabetes ved positivt at påvirke hormoner til blodsukkerkontrol. Dette hjælper med at sænke blodsukkeret. Kokosnødder hjælper også med fordøjelsessystemet og symptomer forbundet med tarmsygdom.

3. Kokosnødder har anti-aging egenskaber.

Cytokinin, kinetin og trans-Zeatin til stede i kokosnødder har anti-trombose, anti-cancer og anti-aging virkninger på kroppen.

4. Kokosnødder har den fordel, at de forbedrer immuniteten.

En af fordelene ved kokosnød er dens fremragende immunforsvar. At spise kokosnødder kan hjælpe med at øge kroppens modstand mod sygdomsfremkaldende vira og bakterier. At spise kokosnødder kan hjælpe med at behandle sygdomme som halsinfektioner, bronkitis og urinvejsinfektioner.

5. Kokosnødder er gode til mavefedt.

Kokosnødder hjælper dig med at tabe fedt i maven. Abdominal fedt er forbundet med en række sygdomme. Ifølge en undersøgelse kan spisning af 200 g kokosnød hver dag betydeligt reducere BMI og talje på 12 uger.

6. Kokosnødder øger energi.

Kokosnødder er kendetegnet ved at forbrænde fedt for at øge energien. Triglycerider, der findes i kokosnødder, øger energiforbruget med 5%, hvilket resulterer i langsigtet vægttab. Det er også kendt for at reducere sult. Dette er direkte relateret til den måde, fedtsyrer i kroppen metaboliseres i ketoner som en effekt af nedsat appetit. At spise kokosnødder støtter også skjoldbruskkirtelfunktionen og hjælper med at lindre kroniske træthedssymptomer.

7. Kokosnødder er nyttige til kræft.

En af de mange fordele ved kokosnød er, at den har kræfteffekter. Dette er blevet demonstreret gennem forskning. Det er især gavnligt for tyktarmskræft og behandling af brystkræft.

8. Kokosnødder hjælper med at opretholde fugt i kroppen.

Kokosvand indeholder vigtige elektrolytter, der hjælper med at opretholde fugt. Folk, der er relateret til motion, skal medtage kokosnød i deres kost. Kokosnødder genopfylder mistede elektrolytter, hvilket øger immunresponset. Det er også mere lækkert og nærende end normalt vand.

9. Kokosnødder hjælper med at forhindre urinvejsinfektioner.

De naturlige vanddrivende egenskaber ved kokosnød er gode for urinvejssundheden. Denne egenskab hjælper med at behandle og forhindre urinvejsinfektioner.

10. Kokosnødder hjælper med at forbedre kolesterol i blodet.

Kokosnødder hjælper med at forbedre kroppens kolesterolniveau i blodet og mindske risikoen for hjertesygdomme. Det mættede fedt i kokosnødder øger kroppens HDL-kolesterol og styrer dårligt LDL-kolesterol. Det hjælper potentielt hjerte-kar-sundhed ved at forbedre kardiovaskulære risikofaktorer.

11. Kokosnødder hjælper med at bekæmpe bakterier.

Kokosnødder indeholder mange specielle sure forbindelser, der dræber bakterier, vira og svampe og hjælper med at forhindre infektion.

12. Kokosnødder er gode for oral sundhed.

Kokosnødder dræber orale bakterier, reducerer dårlig ånde og hjælper med at forbedre den samlede tandhygiejne.

13. Kokosnødder hjælper sunde knogler og tænder.

Regelmæssigt forbrug af kokosnød hjælper med at udvikle sunde knogler og tænder. Kokosnødder forbedrer kroppens evne til at absorbere calcium og mangan for at hjælpe med at udvikle knogler. Det har også den virkning at forhindre osteoporose.

14. Kokosnødder hjælper blodcirkulationen.

Forbrug af kokosnød øger støt ilt i huden og fremmer blodcirkulationen. Korrekt blodcirkulation er nødvendig for at transportere ilt til celler jævnt.

15. Kokosnødder er gode til at opretholde fugt.

Kokosvand giver dig det meste af de elektrolytter, du har brug for i din krop. Det holder nerver og muskler i at fungere optimalt.

16. Kokosolie er god for hudens sundhed.

Kokosolie forhindrer tørhed og døde hudceller og holder dem fugtige. Det hjælper med at forbedre hudens tilstand, der har tør og ru hud. Det reducerer også risikoen for infektiøs atopisk dermatitis, såsom staphylococcus aureus.

Anvendelsen af ​​kokosolie på huden renser og neutraliserer ikke kun toksiner, svampe og bakterier i det ydre lag af huden, men bygger også hudens naturlige immunsystem og beskyttelse.

17. Kokosolie er effektiv til tørre hænder.

Kokosolie kan også bruges til behandling af tørre hænder. Hyppig opvask af tørrer ofte dine hænder og får dem til at se grimme ud. Du kan lave smukke og glatte hænder ved at anvende kokosolie.

18. Kokosolie hjælper med at forhindre hudkræft.

En af fordelene ved kokosolie er, at det hjælper med at forhindre hudkræft. Kokosolie forhindrer hudkræft ved at blokere 20% af UV-strålerne og forbedre hudens fugt og lipidindhold. Det kan også bruges som fugtighedscreme til krop og hud, fordi det fugter huden.

19. Kokosolie har anti-aging effekter.

Kokosolie er god til at holde din hud ung og smuk. Anti-oxidationsegenskaber bremser aldringsprocessen ved at beskytte kroppen mod skadelige frie radikaler. Massage et par dråber kokosolie hver dag for at holde din hud sund og glat.

20. Kokosnødder hjælper fedtet hud.

Kokosvand kan bruges til at behandle fedtet hud. Det vasker overskydende olie væk fra huden og holder hudtonen jævn. Kokosvand er også meget effektivt til acne, sorte pletter og pletter. Lad os gøre klar og skinnende hud med en ansigtspakke blandet med kokosvand.

21. Kokosnødder er gode til din hovedbund.

Kokosnød antibakterielle egenskaber beskytter hovedbunden mod skæl og kløe.

22. Kokosnødder hjælper sundt hår.

En anden fordel ved kokosnød kan hjælpe med at opretholde blankt hår.

K-vitamin- og jernindholdet i kokosnød holder håret sundt og skinnende.

Sunde næringsstoffer i kokos pr. 100 g

 • Kalorie: 354 Kcal (18%)
 • Kulhydrater: 15,23 g (12%)
 • Protein: 3,3 g (6%)
 • Total fedt: 33,49 g (167%)
 • Kolesterol: 0 mg (0%)
 • Kostfibre: 9 g (24%)
 • Folinsyre: 26 ug (6,5%)
 • Niacin: 0,540 mg (3%)
 • Pantothensyre: 0,300 mg (6%)
 • Pyridoxin: 0,054 mg (4%)
 • Riboflavin: 0,020 mg (1,5%)
 • Thiamin: 0,066 mg (5,5%)
 • C-vitamin: 3,3 mg (5,5%)
 • E-vitamin: 0,24 mg (2%)
 • K-vitamin: 0,2 ug (<1%)
 • Natrium: 20 mg (1%)
 • Keramik: 356 mg (7,5%)
 • Calcium: 14 mg (1,4 %)
 • Kobber: 0,435 mg (48%)
 • Jern: 2,43 mg (30%)
 • Magnesium: 32 mg (8%)
 • Mangan: 1,500 mg (65%)
 • Fosfor: 113 mg (16%)
 • Selen: 10,1 ug (18%)
 • Zink: 1,10 mg (10%)
 • Pytosterol: 47 mg
Show Buttons
Hide Buttons