Engel: Drømmetydning & Drømmesymboler

Engel: Drømmetydning & Drømmesymboler

Drømmetydning Engel

Drøm om at se en engel

At drømme om at se en engel er et symbol på lykke. Du vil føle stor lettelse, når du ændrer din måde at tænke og bearbejde ting på. Du plejede at observere problemer med skepsis og uden håb om, at tingene bliver bedre. Du vil dog snart tage ansvar for dine handlinger og prøve at leve, som du altid har ønsket.

Drøm om at tale med en engel

At drømme om at tale med en engel symboliserer ønskeopfyldelse. I den følgende periode vil du have succes i alle aspekter af dit liv. Alt, hvad du starter, vil du afslutte inden en deadline, som vil overgå folks forventninger. Du vil blive rigtigt rost for dit hårde og kvalitetsarbejde, så du vil være i en god position til at få en lønforhøjelse, forfremmelse eller andre fordele. Du vil være yderst tilfreds med dit kærlighedsliv, fordi din partner vil give dig den opmærksomhed, du fortjener. Hvis du er gift, er det muligt, at du beslutter dig for at udvide din familie eller skifte bolig.

Drøm om at blive en engel

At drømme om at være en engel advarer dig om sygdom. Du har sikkert sat dig selv urealistiske mål, som kan skade din mentale og fysiske tilstand. Du er en torn mellem ønsker og muligheder, der er polære modsætninger. Du har også for store forventninger til andre mennesker, så de kan ikke glæde dig, uanset hvor meget de prøver. Det er muligt, at de vil forlade dig, for ikke at være vidne til, at du bliver frustreret og elendig.

Drøm om at skændes med en engel

En drøm, hvor du skændes med en engel, betyder, at du har et skænderi med din elsker eller nogen tæt på dig. Det er muligt, at kommunikationen mellem jer to er en smule anspændt på det seneste, fordi I anklager hinanden for visse problemer. Du bliver nødt til at håndtere nogle ting på egen hånd først og først derefter tale med dem om nogle misforståelser. Du skal indse, at du skal være tålmodig og forstående, hvis du vil have en god kommunikation, som vil føre til en løsning af dine problemer. Husk det, før du skændes med en du holder af næste gang.

Drøm om at kæmpe mod en engel

En drøm, hvor du kæmper med en engel, symboliserer fare. Du kan ende i en situation, der ikke er gavnlig for dig, og som kan bringe negative ændringer ind i din hverdag. Vær forsigtig, mens du træffer beslutninger, for enhver impulsiv bevægelse kan koste dig meget.

Drøm om at dræbe en engel

At drømme om at dræbe en engel betyder, at du føler dig skyldig for noget, du har sagt eller gjort. Du har undertrykt den følelse i lang tid, fordi din stolthed ikke lader dig tale med en person, du sårede. At tie eller nægte skyld løser ikke noget. Det er på tide at tage ansvar for dine handlinger, ellers kan du miste mennesker, du holder af i fremtiden.

At drømme om andre mennesker, der dræber en engel, betyder, at du vil opleve uretfærdighed. Det er muligt, at nogen vil tage kreditter for et job, du har udført, eller de vil uretfærdigt beskylde dig for noget, du aldrig har gjort. Der går meget tid, før du kommer dig over det og indser, at hele situationen ikke er dine tårer værd.

Drøm om at kysse en engel

At drømme om at kysse en engel symboliserer behovet for kærlighed. Hvis du har været gift i længere tid, føler du sikkert, at din partner ikke ser på dig, som du ønsker. Det er også muligt, at I har taget afstand fra hinanden på grund af mange forpligtelser og problemer. Prøv at tale med dem og afsætte dem din tid. Det faktum, at du ikke er vildt forelsket i øjeblikket, betyder ikke, at du skal give op fra alt og finde trøst i en anden.

Hvis du er alene i et stykke tid, så prøv at tænke på ting, der forhindrer dig i at åbne op for andre mennesker, og lad dem komme tættere på dig. Måske er du for selvkritisk eller har mure opbygget omkring dig på grund af fejl fra fortiden, som kun få mennesker ville være i stand til at overvinde. I stedet for at gøre ondt, fordi du er ensom, så tænk på årsager og handlinger, der har ført dig ind i den situation.

Drøm om en nøgen engel

At drømme om en nøgen engel betyder, at du vil høre gode nyheder. Det er muligt, at en, som du ikke har set længe, ​​men elsker meget, vil komme og besøge dig. Du vil have en god tid fyldt med samtaler om glade minder.

Drøm om en engel i hvidt tøj

En engel klædt i hvidt symboliserer fred og kærlighed. Du kan drømme om dem, når du føler dig helt glad og tilfreds, eller når du også søger efter fred. Hvis du er i en svær periode af livet, symboliserer engle i hvidt dit behov for en ferie. At drømme om engle i sort betyder, at din underbevidsthed minder dig om skyld, du har på grund af noget. Du har sikkert et behov for at ordne det og berolige din bevidsthed. Hvis vinkler du drømmer om er i flerfarvet tøj, så forvent stor lykke, glæde og positive forandringer i dit liv.

Drøm om en kvindelig engel

At drømme om en kvindelig engel symboliserer velstand, kærlighed, frugtbarhed og fred. Angst du føler i øjeblikket på grund af hverdagens bekymringer og problemer kan snart forsvinde. Du vil nå at organisere tid til også at have noget af det for dig selv. Du vil være omgivet af familie og mennesker tæt på dig, hvilket vil få dig til at føle dig virkelig tilfreds.

Drøm om en mandlig engel

At drømme om en mandlig engel symboliserer et behov for beskyttelse. Du føler sikkert, at du er helt alene, men du kunne bruge hjælp til at overkomme en svær periode i dit liv. Du vil gerne have nogen ved din side, som ved, hvad du skal gøre i bestemte øjeblikke. En mandlig vinkel kan symbolisere undertrykt vrede eller raseri. Hvis nogen for nylig har gjort dig vred, overfører din underbevidsthed det sandsynligvis til en drøm.

Drøm om at se en skytsengel

At drømme om at se din skytsengel betyder, at en fremmed vil få dig ud af problemer. Det vil bringe din tro på mennesker tilbage, som du næsten mistede på grund af dårlige oplevelser i fortiden.

Drøm om en død engel

At drømme om en død engel symboliserer et moralsk dilemma. Du vil sandsynligvis stå i en situation, hvor du bliver nødt til at spørge dig selv, om du skal gøre noget umoralsk på grund af penge eller kærlighed, eller du skal holde en ren bevidsthed og sove roligt. Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, skal du være opmærksom på, at du vil leve med det til resten af ​​dit liv.

Disse drømme efterfølges normalt af følelser af glæde, lykke, fred og velstand. Følelser som bekymring, sorg, frygt eller panik er meget sjældne.

Hvis du for nylig har læst om engle eller set en film eller dokumentar om det emne, fortolkes drømme enklere – din hjerne behandler bare information, som den har modtaget i det virkelige liv.

Show Buttons
Hide Buttons