Druer: Drømmetydning & Drømmesymboler

Druer: Drømmetydning & Drømmesymboler

Drømmetydning Druer

Drøm om at plukke druer

Hvis du plukker druer i en drøm, symboliserer det et uventet farvel. Du vil sandsynligvis være i et forhold, der på overfladen vil virke perfekt. Alle vil fortælle dig, at du er et smukt par, og du vil bestræbe dig på at være kærlig og fuld af forståelse for din partner. På grund af det ved du ikke, hvad der ramte dig, når de lod dig vide, at de ikke længere vil være sammen med dig. Den nyhed vil chokere dig, så du vil kræve en forklaring.

Drøm om at spise druer

At drømme om at spise druer betyder, at du vil have mere end én elsker. Du har sandsynligvis haft dårlige oplevelser med en, du elskede tidligere, da de ikke var ærlige over for dig fuldstændigt. På grund af det har du ikke lyst til at blive seriøs og lade nogen komme tættere på dig igen. Du vil gå fra det ene forhold til det andet, hvilket også vil repræsentere en forsvarsmekanisme mod nye skuffelser for dig.

Drøm om vindruekerner

At se vindruekerner i en drøm symboliserer ære. Du vil være ekstremt stolt af et familiemedlem, der med deres hårde arbejde og indsats vil bevise, at det er muligt at lykkes uden kontakter og indflydelsesrige bekendtskaber. Du vil gerne fortælle alle om deres succes, som du er delvist ansvarlig for, da du altid har troet på dem og støttet dem ubetinget.

Drøm om at sælge druer

Når du drømmer om at sælge druer, betyder det, at du mister en ven. En person, du var tæt på, kan begynde at undgå din virksomhed, da de mener, at du ikke tilhører den samme sociale klasse. Du vil bemærke, at de ser ned på dig og formindsker din succes. En sådan holdning vil skade dig, men du vil ikke lade dem tage deres frustrationer ud over dig.

Drøm om at købe druer

At drømme om at købe druer betyder, at du får et nyt forhold. Du er meget venlig og altid på farten. Du elsker at rejse. Du er heller ikke for kræsen, så du tilpasser dig let til andre, hvilket gør dig alles yndling.

Drøm om rosiner

At drømme om rosiner symboliserer en glad begivenhed. Du kan deltage i en fest, som en af ​​dine venner eller kolleger vil arrangere. Du tager gerne imod invitationen og nyder den behagelige atmosfære, god musik, mad og drikkevarer. Alle ved, at de kan regne med dig, fordi du altid medbringer latter og godt humør.

Drøm om at spise rosiner

Hvis du drømmer om at spise rosiner, betyder det, at du får større udgifter end lønnen. Du hænger sandsynligvis ud med rige mennesker, der er ligeglade med penge, fordi de har råd til, hvad de vil. Du vil prøve at efterligne deres adfærd, men du ender kun i gæld og får en masse ubrugelige ting, som du aldrig vil bruge.

Drøm om nogen, der giver dig druer

Betydningen af ​​en drøm, hvor nogen giver dig druer, betyder, at hvis du har en partner, er dit seneste forhold koldt. De seneste seksuelle forhold er kolde. Ingen af ​​jer prøver sandsynligvis nok at ændre det, men I er begge ret utilfredse med hele situationen. Men hvis du bestræber dig på at vise din partner, at du holder af dem, ændrer det sig. En af jer vil tage det første skridt, hvilket vil resultere i en eksplosion af lidenskab i sengen.

Folk, der ikke er i et forhold eller ægteskab i øjeblikket, vil sandsynligvis ende i en form for uformelt forhold, der kun er baseret på sex.

Drøm om at fodre nogen med druer

Denne drøm antyder, at du bevidst har undertrykt dine seksuelle behov. Du er måske for træt til at tænke over det, eller også tiltrækker din partner dig ikke mere. Du hører hver dag, at folk ikke kan have et godt forhold uden godt sex, men du ved, at det ikke er sandheden, da du også har et godt forhold til din elskede uden det. Med tiden vil du indse, at det at have intime relationer er vigtigt for alle, så dit forhold eller ægteskab vil ikke være en undtagelse.

Drøm om nogen, der kaster druer efter dig

Når du ser nogen kaste druer efter dig i en drøm, er det et tegn på at passe på hykleri. Nogen tæt på dig bruger dig til at nå nogle af deres mål. I stedet for at komme væk fra dem, lader du dem manipulere dig. Så snart du slutter fred med den kendsgerning, vil konsekvenserne af at være i sådan et forhold være mindre.

Drøm om at kaste druer til nogen

Hvis du drømmer om at kaste druer efter nogen, betyder det, at du vil opnå stor succes uden at gøre en stor indsats. Du overfører konstant dine forpligtelser til andre mennesker med en undskyldning for, at du ikke har nok tid eller viden til at afslutte dem. Din plan kommer dog ikke helt igennem, da folk omkring dig vil indse, hvad du laver. Du vil sætte dig selv i en situation, hvor du virkelig har brug for hjælp, men de vil nægte at hjælpe dig. Du bliver nødt til at investere meget tid og kræfter i at nå dine mål.

Druernes tilstand i en drøm

Fortolkninger af drømme afhænger af den slags druer, du drømmer om, om du har set sorte eller hvide druer, og om de er umodne, modne eller rådne.

Sorte (røde) druer i en drøm symboliserer økonomisk og forretningsmæssig succes for dem, der har private virksomheder. En risikabel investering vil sandsynligvis betale sig for dig. Hvis du arbejder for nogen, eller du er arbejdsløs i øjeblikket, kan din situation snart ændre sig til det bedre snart.

På den anden side symboliserer hvide druer problemer. Du støder måske på forhindringer, der vil virke uoverstigelige, selvom de ikke er det. Tro på dig selv og mennesker, der omgiver dig, og du har ikke noget at bekymre dig om.

Umodne druer tyder på, at du får brug for meget tålmodighed og hårdt arbejde for at opnå de ting, du ønsker. Du har sandsynligvis regnet med, at din økonomiske situation snart forbedres, men det sker ikke i den nærmeste fremtid. Det er dog ikke et tegn på, at du skal give op, men fortsæt med at håbe og arbejde på at blive bedre til det, du gør, og resultaterne følger.

Råtne druer i en drøm symboliserer skade. Et hensynsløst træk fra fortiden kan dukke op igen nu. Lær noget af den situation og gå videre. Du har ikke tid til at fortryde din skæbne.

Betydninger af drømme kan være enklere. Hvis du for nylig har set eller spist druer, har det gjort indtryk på dig.

Show Buttons
Hide Buttons