Politi: Drømmetydning & Drømmesymboler

Politi: Drømmetydning & Drømmesymboler

Drømmetydning Politi

Drømme om politiet repræsenterer normalt kommende problemer, men der er selvfølgelig undtagelser. Du bliver sandsynligvis nødt til at bede om beskyttelse for at komme væk fra de mennesker, der vil såre dig. Du vil blive bange og reagere på hver eneste lille lyd i panik. Dem, der ønsker dig ondt, vil nå deres mål og begrænse din bevægelse, så du ikke generer dem, mens de gør, hvad de vil.

Drøm om at blive politibetjent

At drømme om at blive politi betyder, at du kan få selvtillid. Du kræver ros og præstationer for at bekræfte dit værd og se, at din indsats ikke er forgæves. Du tager alt, hvad dine overordnede fortæller dig personligt, hvorfor du kan være i dårligt humør på grund af kritik i dagevis.

Drøm om en, der arbejder for politiet i din familie

Denne drøm betyder, at du får en kraftfuld beskytter. Nogen beskytter dig og er altid klar til at forsvare dig, når folk taler bag din ryg.

Drøm om at stikke af fra politiet

Når du drømmer om at stikke af fra politiet, betyder det, at du bliver fanget i løgnens spind. Du lyver nogle gange, fordi du ikke har lyst til at forklare, hvad der skete i detaljer. Selvom vi ikke taler om alvorlige ting, er problemet, at du glemmer, hvad den originale version af historien er, hvorfor andre mennesker ser dig som en umoden, som de ikke kan regne med.

Drøm om en politibil

Hvis du drømmer om en politibil, hvis lys er tændt, betyder det, at problemer vil komme din vej. Hvis du drømmer om, at politibilen er parkeret, eller lyset er slukket, betyder det, at du kan undgå problemer ved at forblive rolig.

Drøm om at blive arresteret

Hvis du drømmer om, at politiet anholder dig, betyder det, at du skal passe på. Den virksomhed, du arbejder for, er formentlig i stor gæld, hvorfor du ikke kan tjekke alle dokumenter, der ender i dine hænder. Men selvom du stoler på dine medarbejdere, ville det være bedst ikke at skrive under på noget, du ikke er bekendt med, fordi du kan ende i en masse problemer.

Drøm om at blive forelsket i en politibetjent

En drøm, hvor du forelsker dig i en politibetjent, symboliserer en stressende situation. Din partner gør sandsynligvis noget risikabelt, og derfor er du rastløs. At læse aviser og se tv gør alting endnu værre, fordi du altid tænker på de værste scenarier. Du får det først bedre, når du har sikret dig, at din elskede kommer sikkert hjem.

Drøm om at se et militærpoliti

Hvis du drømmer om militærpolitiet, betyder det, at du bliver tvunget til at gøre noget, du ikke vil. Men at undgå dit ansvar vil kun bringe dig mere skade end gavn, og derfor bør du følge strømmen, indtil du er færdig med dine forpligtelser.

Drøm om udenlandsk politi

En drøm om en udenlandsk politimand antyder, at du er for paranoid over noget i livet. Du tror ikke på visse venner, der rent faktisk ønsker dig det bedste. Der er endda en chance for, at de åbenlyst viser, at din paranoia fornærmer dem. Hvis det udenlandske politi arresterer eller forfølger dig i en drøm, betyder det, at en af ​​dine venner forsøger at se forbi din mærkelige opførsel og nå dig.

Drøm om politistation

Drømme om en politistation tyder på, at du har brug for et solidt støttesystem i dit liv, som du ikke har i øjeblikket. Den følgende periode vil være svær for dig, men du vil uventet få nye venner i løbet af den.

Drøm om at modtage visse dokumenter fra politistationen

Hvis du drømmer om at få specifikke dokumenter på en politistation, betyder det, at du vil overvinde nogle juridiske problemer. Drømmen symboliserer en stabil periode i livet uden spændinger og større problemer for dem, der ikke skal beskæftige sig med sådanne ting.

Drøm om bevæbnet politi

Hvis politiet i en drøm er bevæbnet, betyder det, at nogen flittigt vil forsvare dine holdninger og overbevisninger i det virkelige liv.

Drøm om en mandlig politibetjent

Når en kvinde drømmer om en mandlig politibetjent, tyder det på, at samleje med en dominerende mand forventer hende. Hvis en mand har en sådan drøm, betyder det, at han vil genere sig selv offentligt.

Drøm om en kvindelig politibetjent

Når en mand drømmer om en kvindelig politibetjent, tyder det på, at han vil have sex med en dominerende kvinde. Hvis en kvinde har en sådan drøm, betyder det, at hun vil skamme sig offentligt.

Drøm om at kysse en politimand

At kysse en politibetjent i en drøm betyder, at du bruger dit udseende og charme til at give dig selv et godt og behageligt liv. Dine tidligere partnere har formentlig været økonomisk stabile, og derfor har du nydt alt, hvad de tilbød, indtil du blev træt af det og tog afsted på jagt efter en ny mulighed.

Drøm om at gifte sig med en mandlig politibetjent

Når en enlig kvinde drømmer om at gifte sig med en politibetjent, tyder det på, at hun er nødt til at sænke forventningerne, når hun skal vælge partner. Du skal acceptere at gå på kompromis, hvis du ikke vil tilbringe resten af ​​dit liv alene.

Hvis en gift kvinde drømmer om at gifte sig med en politibetjent, betyder det, at du ikke kan komme over nogle skavanker, som din partner har. Du ærgrer dig sikkert over den person for noget, og det er derfor, du ofte skændes.

Drøm om at gifte sig med en kvindelig politibetjent

Når en enlig mand drømmer om at gifte sig med en kvindelig politibetjent, tyder det på, at han ikke er moden nok til at blive gift eller stifte familie. Du er stadig for egoistisk til at ofre dig selv for din fremtidige kone og børn.

Hvis en gift mand drømmer om at gifte sig med en kvindelig politibetjent, symboliserer det uopfyldte seksuelle fantasier. Din partner ved sikkert ikke noget om dine ønsker, fordi du er bange for at fortælle hende om dem.

Drøm om at få politiet til at stoppe dig, mens du kører

En drøm, hvor politiet stopper dig, mens du kører, symboliserer de små forhindringer og udfordringer, du skal møde i fremtiden. Årsagen til det kan være konflikter eller misforståelser om småting. Du skal gøre en indsats for at nærme dig den situation seriøst, så problemet ikke eskalerer og sårer dig meget.

At drømme om, at politiet stopper dig, mens du går, betyder, at dine handlinger kan blive et mål for sladder fra dem omkring dig.

Drømmer om at ringe til politiet

At ringe til politiet for at anmelde en forbrydelse i en drøm er desværre ikke et godt tegn. Sådanne drømme repræsenterer en advarsel om en fare, der truer dig eller en du elsker. Det kan være en følelsesmæssig, moralsk, økonomisk eller en anden form for krise. Du eller en af ​​dine nærmeste skal muligvis bestille tid hos lægen. Situationen er alvorlig, og det problem skal man gå beslutsomt ind i kampen med.

Drøm om nogen, der ringer til politiet

En drøm, hvor du ser en anden ringe til politiet for at anmelde en forbrydelse, betyder, at du vil ydmyge eller fornærme nogen med vilje. Du vil gøre det, fordi du vil hævne dig på den person, eller fordi du nyder at gøre andre mennesker utilpas. Du er måske endda nødt til at undskylde over for nogen for de ord, du har sagt, eller de gerninger, du snart har gjort.

Drømmer om at tale med politiet

At tale med politiet i en drøm tyder på, at du har urimelig og ubegrundet frygt for nogle sociale normer, regler og processer. Det er sandsynligvis resultatet af dårlige tidligere oplevelser, og du har brug for lidt tid til at slippe af med sådanne følelser. Sådanne drømme kan også betyde, at fordomme forhindrer dig i at acceptere nogle mennesker og nyde livet.

Drøm om at skændes med politiet

At skændes med politiet i en drøm betyder, at du kan ende i store problemer, mens du løser et mindre problem. Du er i øjeblikket i en fase af livet, hvor du ikke har nok tålmodighed til andre mennesker eller begivenheder omkring dig. Du bliver nødt til at tage en pause og tage et kig på den situation, du er i, for at træffe beslutninger og planer baseret på grundige analyser.

Drøm om at kæmpe mod politiet

At kæmpe med en politibetjent i en drøm betyder, at din stædighed eller forfængelighed kan sætte dig i alvorlige problemer. Hvis din eksistens afhænger af din chef, skal du ikke sladre om den person, når du har mulighed for det. Tal om problemer, der har noget at gøre med arbejdet med dine overordnede eller de mennesker, du ærligt stoler kun på, og undgå at lede efter en mulighed for at kritisere dem, du lever af hele tiden.

Drøm om, at politiet slår dig

Hvis du drømmer om en politibetjent, der slår dig, betyder det, at du forgæves vil kæmpe mod uretfærdighed. Det kan ske for dig eller en du kender. Du vil investere mange kræfter i at rette op på tingene, men din kamp vil ikke ende, som du har ønsket.

Drøm, at du sårer politiet

At såre en politibetjent i en drøm betyder, at du er impulsiv. Nu er det ikke det rigtige tidspunkt at tage hensynsløse beslutninger. Du skal tænke godt over de mulige konsekvenser af dine handlinger. Du kan også bede om råd fra en du stoler på, hvis det er nødvendigt, for at finde en løsning på det problem på den smertefri måde som muligt.

Drøm om en politibetjent, der sårer dig

En drøm, hvor politiet sårer dig, betyder, at du skal undgå enhver form for samarbejde med mennesker, der virker upålidelige. Uanset hvor godt en persons løfter lyder, behøver du ikke stole helt på dem. Men hvis du beslutter dig for at blive involveret i et risikabelt eller ulovligt job, så gør dig klar til at tage konsekvenserne af en sådan beslutning i øjnene.

Drøm om at dræbe en betjent

At dræbe en politibetjent i en drøm symboliserer en turbulent kommende periode. Du vil møde mange udfordringer og problemer. Du skal også have en masse tålmodighed og styrke for at overvinde dem. Heldigvis vil du have støtte fra dine kære, hvilket vil være afgørende for at komme ud af de problemer, du vil ende i.

Betydningen af ​​drømme kan være meget mere triviel. Hvis du for nylig har set, løbet væk eller er blevet anholdt af politiet, har det efterladt et indtryk på dig.

Show Buttons
Hide Buttons