Katte: Drømmetydning & Drømmesymboler

Katte: Drømmetydning & Drømmesymboler

Drømmetydning Katte

Drømme om katte er ret almindelige, så meget, at de er blandt de 20 mest drømte drømme nogensinde. Desuden er en kat det mest almindelige dyr, vi drømmer om efter en hund.

Drøm om at se en kat

Hvis du ser en kat i en drøm, betyder det, at du vil have unødvendige udgifter. Der er en chance for, at du ikke vil være realistisk, når det kommer til din økonomiske situation og købe ting, der er en luksus for dig i øjeblikket. Du vil ikke være forsigtig med de penge, du har, og du kan forblive pengeløs midt på måneden.

Drøm om at slå eller dræbe en kat

At drømme om at slå eller dræbe en kat betyder, at du vil have en fjende mindre. Du vil sandsynligvis sparke en person, der trådte dig over tæerne, når det kommer til forretning eller dit privatliv, mens du prøver at tage noget, der tilhører dig, ud af spillet. Du vil forsøge at advare dem høfligt om at give op, men du vil bruge magt, hvis det ikke virker.

Drøm om en sort kat

Når du ser en sort kat i en drøm, betyder det, at du ikke har en grund til at bekymre dig. Du er en overtroisk person, der undgår at sidde ved bordkanten, vende brødet på hovedet og så videre, hvorfor du ofte tror, ​​at der vil ske dig noget negativt, hvis du gør det modsatte. Du stresser også andre mennesker med potentielt farlige situationer, der kan ske for dem, og tjekker dem for at se, hvordan og hvad de gør.

Drøm om flerfarvede katte

Når du drømmer om en flerfarvet kat, betyder det, at en person, hvis intentioner ikke er godhjertede, vil afsløre sig selv, mens det vil være op til dig, om du vil lade dem skade dig eller ej.

Drøm om en hvid kat

Hvis du ser en hvid kat i en drøm, er det en advarsel, du skal passe på søde talere. Nogle mennesker i dine omgivelser fortæller alle, hvad de vil høre. De træder ikke nogen over tæerne på den måde, men forårsager skade på folk, der lytter til dem, fordi de bliver subjektive og følsomme over for kritik.

Drøm om en orange kat

En drøm om en orange kat symboliserer jalousi, der kommer fra en elsket. Det kan have noget at gøre med venskab eller kærlighed.

Drøm om at se en miavende kat

Hvis du hører katte mjave i en drøm, advarer det om ubehagelige begivenheder. Der er en chance for, at du vil have en konflikt med nogen, der vil lufte alt dit snavsede vasketøj offentligt. De vil sætte dig i en ubehagelig position og bede om noget, du ikke kan opfylde til gengæld for at forblive tavs og lade som om, du aldrig har mødt.

Drøm om en hankat

At se en hankat i en drøm betyder, at du er for egoistisk. Du bør være mere opmærksom på dine kære og gøre noget godt for dem.

Drøm om at se katte og killinger

At drømme om en kat og killinger symboliserer fattigdom og fare. Der er en chance for, at du vil lade en, der har økonomiske problemer, blive hjemme hos dig i dit ønske om at hjælpe. Men tingene vil komme ud af kontrol, og du bliver nødt til at glemme alt om dit privatliv, fred og hviletid. Den aftale, du har indgået, vil ikke blive respekteret, og vedkommende vil blive hos dig meget længere, end du har forventet.

Drøm om en kat, der klør dig

Hvis en kat klør dig, symboliserer det en ubehagelig overraskelse. Der er en chance for, at en person, der altid er venlig og høflig over for dig, vil vise sin anden side og angribe dig uden nogen åbenbar grund. Du vil bede om en forklaring på deres handlinger og mener, at du ikke har gjort noget for at fortjene en sådan behandling. Du kan også have familieproblemer på grund af ejendomsopdelingen, da alle vil have, at løsningen på problemet kommer dem til gode.

Drøm om at spise kattekød

Når du drømmer om at spise kattekød, symboliserer det problemer i dit ægteskab eller kærlighedsforhold. Der er en chance for, at du eller din partner ikke vil være tilfredse med atmosfæren i jeres ægteskab, hvorfor en tredje person vil blive involveret i det. Du vil bemærke, at der sker noget mærkeligt, men du skal bruge en masse indsats og lyst til at overvinde disse problemer, hvis du vil beskytte din familie.

Drøm om at klappe en kat

Hvis du kæler med en kat i en drøm, betyder det, at du vil få utaknemmelighed til gengæld for din venlighed. Du har sikkert hjulpet nogen, fordi du både er uselvisk og har forventet hjælp til noget, du skal gøre færdig. Du vil dog ligne en dårlig fyr i hele historien, hvorefter du vil tage sagen i egen hånd og skære dem, der ikke passer dig, ud af dit liv.

Drøm om en død kat

Hvis du drømmer om en død kat, kan det være et tegn på fare. Du skal krydse gaderne forsigtigt. Du må heller ikke sende sms’er eller lytte til musik, mens du kører, fordi du kan ende i problemer.

Drøm om en killing

Når du kun ser killinger i en drøm, betyder det, at du vil høre nyhederne, der vil være svære at acceptere. Selvom fristelser og problemer kommer og banker på din dør, vil en positiv indstilling og en sejrsmentalitet, som er dit varemærke, hjælpe dig med at overvinde det.

Drøm om flere katte

Hvis du ser flere katte i en drøm, betyder det, at nogle mennesker fra dine omgivelser er enige i alle dine handlinger. Selvom deres komplimenter får dig til at føle dig godt tilpas, vil du føle behov for at høre en ærlig mening fra en, der ønsker dig det bedste.

Drøm om siamesiske katte

Når du ser en siamesisk kat i en drøm, betyder det, at en person respekterer dig meget. Du burde ikke tage dem for givet.

Drøm om en persisk kat

At drømme om en persisk kat betyder, at én person regner med dig, og den sikkerhed, du giver dem, betyder meget for dem.

Show Buttons
Hide Buttons