Drømme om flagermus: Drømmetydning, Drømmesymboler

Drømme om flagermus: Drømmetydning, Drømmesymboler

Drømme om flagermus

Drømme om flagermus

At drømme om dyr, især dem, der er forbundet med mørke og dystre steder, får ofte en mystisk og symbolsk betydning. Ting, der gør os urolige i virkeligheden bliver ofte til et mareridt i en sløret, hemmelig verden af ​​drømme.

Drømmer har altid været betragtet som magiske og uforklarlige på en måde.

I nogle gamle samfund blev drømme aldrig taget for givet, normalt forbundet med en slags overnaturlige kræfter og et møde med det guddommelige rige. Drømme blev ofte induceret med vilje for at forudsige udviklingen af ​​visse begivenheder og deres resultat.

De, der blev hædret med gaven af ​​rige og livlige drømme, blev normalt betragtet som udgør hemmelige kræfter og kontakten med guderne.

Drømme om dyr er den specielle klasse af drømme til både oprindelige samfund og moderne psykologi. Ifølge freudianske og jungianske tilhængere er drømme om dyr forbundet med vores instinkter.

Da instinkter er råmateriale af os selv, har vi brug for dem til beskyttelse, ligesom dyr gør, men i modsætning til dem undertrykker vi dem og glemmer dem.

Ifølge nogle psykologeksperter kan dette være en af ​​hovedårsagerne til, at animas vises i vores drømme.

De hjælper os faktisk med at løse vores undertrykte instinkter i en anden dimension end vores virkelige omgivelser, der er afgrænset af så mange regler og regler.

Flagermus ‘symbolik

Flagermus er bestemt ikke så populær som fluffy dyr, vi tager som kæledyr. De tilhører en gruppe af levende væsener mennesker, især i vestlige ord, betragter ofte frastødende, dyster og skræmmende. Der er mange overtro omkring flagermus, normalt negative.

Det er dog kun en af ​​grænserne for de frygtbaserede vesterlændingers tro og traditioner.

Nogle andre samfund har imidlertid en mere naturlig tilgang til alle levende væsener.

Indianske indianere har en meget rig historie med at fortolke dyderotemer og nærmer sig dem fra en værdsættelsesposition for alle jordens børn. De tror, ​​at alle ting i verden er forbundet.

Fladermus er forbundet med illusion, genfødsel og intuition. De repræsenterer også kommunikation, rejse og en forbindelse til vores indre dybde.

Flagermus lever i huler og går ud for at flyve og jage ved hver solnedgang; på en måde genfødes en flagermus hver eneste dag fra en jordens skød.

Deres karakteristiske sanser og meget blide ører er forbundet med overfølsomhed for omgivelser og andre væseners følelser.

For amerikanske indianere er flagermus som totemdyr ekstremt krævende; de tvinger os til at håndtere vores indre dæmoner, overgive vores ego og altid fornye vores tanker og tro.

Totem bat betragtes som en hengiven guide i vores rejse til at finde bedre selv.

Drømmer om flagermus

Mens flagermus er ganske skræmmende væsener for mange mennesker, repræsenterer de muligvis forskellige betydninger i vores drømme.

Som et dyr, der er forbundet med genfødsel og et hårdt, men vedvarende arbejde på vores personlige udviklingsvej, kan flagermus i din drøm muligvis repræsentere dit urealiserede potentiale til at opnå store ting.

At drømme om en flagermus skal få dig til at overveje dine vaner og bevæge dig til at gøre det bedst du kan for at føle dig dygtig og tilfreds. Ligesom en flagermus bliver genfødt i hver skumring, kunne en person blive genfødt, opdateret og klar til at forfølge deres fantasier og mål i fremtiden.

Drømme om flagermus kan antyde, at du sidder fast på en sti, der skal ændres for at nå dit mål.

På den anden side kan det også antyde, at du søger dig gennem det mørke og blindt går ind i nogle livssituationer og omstændigheder. Det kan få dig til at undre dig over dine handlinger og gøre dig mere forsigtig, når du træffer beslutninger.

Flagermus er normalt forbundet med de dødes verden, mørke og stille, skyggefulde steder, ukendt for vores bevidste. At drømme flagermus kan være et tegn på et familiemedlem eller et personligt tab af anden art. Populærkultur har forvandlet flagermus til vampyrer, så de får mere af mørke betydninger.

At drømme om vampyr flagermus betyder, at der er noget eller nogen i dit virkelige liv, der får din energi til at tørre ud. Det kan også betyde, at du løber tør for din selvtillid, din personlige positivisme, energi og dine ressourcer af alle slags.

Gamle kinesere har langt mere positiv fortolkning af flagermus. Disse fascinerende dyr ses som tegn på godt helbred, lykke, lang levetid og fred.

De symboliserer også held og rigdom.

Ifølge kinesisk folklore er en flagermus i din drøm en forudsigelse af fem muligheder; den forudsiger fred, dyd, lang levetid, rigdom og død uden lidelse, som fem positive muligheder for et individ.

Fladermus utrolige sanser og deres natteliv natur gør disse dyr til en slags en gåte for det menneskelige sind og ofte forbinder dem med de skjulte verdener mellem vores og guddommelige verdener. De er forbundet med profetiske drømme, overgang, indledning, indsigt i vores tidligere kærligheder.

Specifikke drømme om flagermus

At se en flyvende flagermus i din drøm kan repræsentere nogle problemer og irritationsmomenter i dit liv, som du let kunne løse.

Det foreslår, at du skal tackle de bekymringer, der generer dig og bevæge dig en forfrisket og fri for tunge tanker. En flyvende flagermus kan være et negativt tegn, men af ​​noget, du er fuldstændig i stand til at håndtere.

Drømmer om en sverm af flyvende flagermus er normalt forbundet med en undergår negativ situation, der er uden for din rækkevidde.

Hvis du drømmer om et stort antal flagermus, der er rolige og ikke flyver, kan det repræsentere en trussel, der kan bringe elendighed til mennesker omkring dig uden at påvirke dig direkte.

Show Buttons
Hide Buttons