Drømme om blod: Drømmetydning, Drømmesymboler

Drømme om blod: Drømmetydning, Drømmesymboler

Drømme om blod

Drømme om blod

Blod har været det mest kontroversielle, det mest almindelige og mest magtfulde og mystiske stof i alle menneskelige samfund og kulturer, fra gamle tider indtil i dag.

Blod er livgivende væske, en ægte eliksir af liv og vitalitet.

Der er adskillige overbevisninger og overtro om blod. Dens symbolik er stærk, rigelig og vedvarende.

Blod er noget, der får folk til at føle sig ganske ambivalente overfor. Det er frastødende og attraktivt på samme tid. Der er individer, der ikke kan modstå at se nogle få dråber blod, mens andre er tolerante over for det.

Under alle omstændigheder frygter vi for at miste blod, fordi det er forbundet med at miste vores helbred og dø. Alle alvorligheder og alvorlige skader er forbundet med blod, så vi føler os ofte afsky når vi ser blod.

Dette er nogle af de rationelle forklaringer, men blod har ekstremt vigtig betydning med hensyn til spiritualitet, mystik, religion og folklore.

Symbolik af blod

Da blod er en sand eliksir af livet, det stof, der gør os levende, er der adskillige og forskellige overbevisninger om det. Kontroversen, underlige og storslåede fortolkninger af blodbetydning i forskellige kulturer og gennem menneskets historie er i det mindste spændende. Gamle hedenske kulter omfattede ofte ritualer af blodofringer, normalt forbundet med praksis, der var beregnet til at sikre god høst og velstand.

Der er optegnelser, der viser, at shamaner, præster og andre religiøse praktikere havde brugt både menneskeligt og dyreblod i deres ritualer i fortiden. I nogle hjørner af verden udøves stadig sådanne ritualer. Hvis du graver dig ind i en mørk og dyb verden af ​​mystisk, uklar praksis, vil du helt sikkert finde en masse om at bruge blod.

Blod har altid været betragtet som magisk; et stof, der bruges både til hvid og sort magi. Det bruges i kærlighedsdrikker, magiske præparater til at få en til at heles eller lide og så videre. Som et universelt symbol på vitalitet og lang levetid (og som en kendsgerning, en reel og uundgåelig essens i livet), har blod altid været forbundet med udødelighed og ungdom. Bare tænk på f.eks. Vampyrhistorier.

En af de mest populære sagn om blod og ungdom er den berygtede Erszebet Bathory, en ungarsk ‘blodindeinde’, en kvinde, der angiveligt badede sig selv i blodet fra sine jomfruelige pigers ofre for at forblive ung og smuk, for evigt.

Blod er også et almindeligt symbol for kærlighed, begjær, liv, lidenskab, ofring og bånd.

Blodhør, der ville gøre brødre til enkeltpersoner, der ikke er beslægtet, betragtes som de mest magtfulde eder i mange kulturer.

Ordspørgsmål relateret til blodforbindelse mellem mennesker, såsom at blod er ‘tykkere end vand’ og ‘dårligt blod’, bruges ofte til at forklare og udtrykke relationer inden for familier, nedarvet adfærd og så videre.

blod

At tænke på blod i vores vågne tilstand er altid noget mærkeligt. Drømme af blod eller drømme, der inkluderer blod under nogle specifikke omstændigheder, er ofte forbundet med betydelige betydninger i virkeligheden. Når man tænker på blod som et symbol, har det dobbelt betydning i drømme.

Afhængig af hvordan du ser blod i din drøm kan det hjælpe dig med at fortolke det på en god måde og muligvis relatere det til en reel situation i dit liv.

At drømme om blod er normalt forbundet med negative antagelser. Generelt kan blod symbolisere vitalitet og energi, eller det modsatte, hvilket betyder at miste dem.

Da blod i drømme normalt ses uden for kroppen, er det naturligt forbundet med tab og negative resultater. Det kan betyde, at du mister din energi eller noget andet.

Det kan betyde, at nogen maler, at noget dræner din energi ud. Du oplever måske en hård følelsesmæssig periode i dit liv, som let kan afspejles i din drøm i en situation med blødning eller tab af blod på anden måde.

På den anden side kan det at se blod fra dine fjender i din drøm indikere, at du overvinde vanskeligheder, som andre udgør. Hvis du drømmer om blod, der rigtigt flyder gennem dine årer, repræsenterer det din styrke, din fornyede bevægelse og fremskridt.

Specifikke drømme om blodtolkning

Drømme om blod kan have forskellige foreninger og forklaringer, afhængigt af hvis blod du har drømt om, og i hvilken indstilling. Drømme om blod har dog normalt en stærk forbindelse med vigtige og vitale ting i dit liv.

Lad os tjekke nogle af de mest sandsynlige bloddrømssituationer.

Blodige ord

Hvis du drømmer om de ord, der er skrevet i blod, kan det være en afspejling af din faktiske indsats for at opnå noget. Det kan repræsentere en plan eller situation, som du har lagt en stor indsats i, eller noget, du ikke vil opgive let. Det kan antyde, at du er helt optaget af visse tanker om, at de vises i form af ord skrevet i blod.

Da blod symbolsk er det mest magtfulde stof, gør det ordene ganske vedvarende og varige. At drømme især om ordet ‘blod’, som du ser skrevet et eller andet sted, betyder, at der er en vis løbende situation, du behandler, men ikke kan gøre noget ved.

Blodige hænder

At drømme om blodet på dine hænder kan indikere, at du har undertrykt skyldfølelsen, som nu afspejler sig i din drøm.

Tænk på dine seneste handlinger og opførsel. Har du skadet nogen eller gjort noget, du angrer på? Måske drømmer om blodige hænder prøver at fortælle dig noget og hjælpe dig med at befri dig for skyld.

Blødende

Hvis du drømmer om, at du er såret, og at du mister blod, kan det betyde, at du bliver træt og udmattet i livet. Det kan repræsentere både fysisk og følelsesmæssig udmattelse. Måske sidder du fast i en ubehagelig situation, som du i øjeblikket ikke er i stand til at løse, og det dræner din energi ud. Tænk på dine omgivelser og mennesker omkring dig. Blødning i drøm kan også betyde, at nogen lægger et meget pres på dig og gør dig følelsesmæssig træt og drænet ud.

Blødning i drøm kan afspejle konfrontation med dem omkring dig, dine venner, familiemedlem, en partner. At drømme, at du donerer blod, selvom det generelt er en positiv handling, betyder normalt, at du mister din energi på grund af stress. Hvis du drømmer om at hoste blod, antyder det, at du lægger en stor indsats på meningsløse problemer, og du spilder din energi.

Blodige scener

Blod splatter rundt omkring, alvorlige blodige scener, såsom krimscener, blod, der flyder overalt eller overløber hele din krop, afspejler din dybe følelsesmæssige utilfredshed og pointen med at sprænge ud.

Du kan undertrykke mange negative tanker i dit vågne liv, hvilket fører til følelsesmæssigt sprængning, der sker i dine drømme.

Hvis du konstant har så foruroligende drømme, er du bestemt nødt til at styre dine følelser i det virkelige liv og give slip på de negative.

Blodige værelser og vægge kan muligvis sige, at der er en trussel, du ikke er opmærksom på i dit vågne liv.

Menstruationsblod

Menstruationsblod betragtes som den mest kraftfulde form for blod, hvad angår hedensk blodmagi og adskillige folklore-overbevisninger over hele kloden. At drømme om menstruationsblod kan afspejle, at du endelig giver slip på dine bekymringer og bliver lettet for spændinger.

Det betyder en periode med afslapning og sindsro ligger foran. På den anden side kan det antyde, at en kvinde eller pige undertrykker sin feminine natur. Da menstruationsblod er forbundet med cyklusser, kan det antyde, at du sidder fast i en fortryllet cirkel, hvis du drømmer at drikke, og du er nødt til at bryde det op for at komme videre.

Show Buttons
Hide Buttons