Drømme om banan: Drømmetydning, Drømmesymboler

Drømme om banan: Drømmetydning, Drømmesymboler

Drømme om banan

Banan er ikke et symbol, vi ofte drømmer om. Nogle af os ser sjældent bananer hver dag, så det er meget interessant at se dem vises i vores drømme. Når vi har en drøm om bananer, kan de være både gode og dårlige.

Fortolkningen afhænger af de andre symboler, der var i vores drøm, og den overordnede situation, vi drømte om.

Drøm om banan generelt

Når du havde en drøm om en banan, repræsenterer dette møder i dit liv, der ikke vil være interessante. Folk, der er ved at komme ind i dit liv, vil kun medføre stress og irritation, så du kan ikke forvente, at der sker noget interessant i den kommende periode.

Det kan ske, at en person, som du ikke kan lide, er ved at komme tilbage i dit liv. Hendes tilstedeværelse vil irritere dig, og du vil være glad, når han eller hun går væk.

Drøm om at spise en banan

At spise en banan i en drøm er et negativt tegn. Denne drøm indikerer, at du er ved at blive en del af irriterende og trættende begivenhed. Du vil ikke være i stand til at undgå at deltage i denne begivenhed, selvom det ikke giver noget positivt for dig.

Denne drøm annoncerer en forretningsbegivenhed, der kun dræner din energi og tvinger dig til at hilse på mennesker, der ikke er dine yndlingsfigurer.

Drøm om en rådnet banan

Drømme om rådne bananer symboliserer negativitet. Du vil snart være involveret i en jobforpligtelse, der er ekstremt vanskelig at håndtere.

Det kan ske, at din vejleder er ved at give dig en hård opgave at udføre, og du bliver nødt til at gøre en stor indsats for at gennemføre det, der er givet dig. Giv 100% af din indsats for at gennemføre dette job, fordi du muligvis får en god rejse efter det.

Drøm om at sælge bananer

At drømme om at sælge bananer repræsenterer forretninger. Du kan blive en del af et projekt, der vil være værdiløst for dig, og det vil kun resultere i spild af tid.

Job, du får tildelt, tager kun din tid, kræfter væk, og det vil slet ikke være interessant for dig.

Dette er dog noget, du skal gøre for at bevare din jobposition.

Der er en meget stor mulighed for, at du kan blive skældt ud af din chef for ikke at udføre jobbet ordentligt, eller måske bliver du endda fyret på grund af det.

Drøm om at spise en banan (til kvinder)

Drømme om at spise bananer til kvinder repræsenterer dine følelser over for nogen.

Måske føler du en masse tiltrækning over for nogen, og du vil også have, at denne person også bemærker dig.

Hvis intet andet fungerer, skal du fortælle denne person, hvordan du har det, og prøv at nærme dig denne person med ærlige følelser.

Måske har han eller hun haft det på samme måde, men var bange for din reaktion.

Drøm om at rive banan fra planten

Hvis du flår bananen fra planten, har du en meget dominerende natur. Du har tendens til at kontrollere alt i dit liv og aldrig lade andre dele deres mening.

Denne form for adfærd bliver meget irriterende for andre mennesker omkring dig, og de begynder langsomt at irritere dig for det.

Hvis du vil beholde alle de kære mennesker i dit liv, så tænk på din opførsel og vær ikke for nøjeregnende.

Drøm om at skrælle en banan

Hvis du havde en drøm om at skrælle en banan, så har du en stærk maskulin side. Måske handler du hårdt i livet og giver andre det indtryk, at du ikke har brug for nogen hjælp.

Andre ser dig endda som en macho mand, uanset hvad dit køn er.

Det er godt at nogle gange give din feminine side en chance, så vær ikke bange for at vise følelser og udtrykke tanker til andre mennesker.

Selv hvis du kommer til skade, vil det være nyttigt for dig at opleve denne skjulte side af dig.

Drøm om nogen, der spiser en banan

Hvis en anden spiste en banan i din drøm, så føler du tiltrækning til den person. Hvis personen i din drøm var ukendt, så føler du behovet for at have en partner i dit liv.

Måske har du været single i meget lang tid, og du har lyst til, at det er tid til endelig at slå sig ned med en, du kan lide.

Drøm om flok bananer

Når du så en masse bananer i din drøm, indikerer dette, at kærlighed er lige rundt om hjørnet. Din store pause for kærlighed er ved at ske, så tag den med åbne arme.

Hvis du var single i meget lang tid, vil den periode, der ligger foran dig, give mange muligheder for at møde nye mennesker og starte et forhold til nogen.

Hvis du allerede er i et forhold, er lykke og fred ved at komme ind i dit forhold. Hvert problem, du havde med din partner, er ved at blive løst, så vær ikke bekymret for det.

Drøm om at købe bananer

Hvis du havde en drøm om at købe bananer, skal du være forsigtig i den kommende periode. Fare lurer overalt, og du skal tænke to gange over hvert trin, du tager. Vær meget forsigtig med mennesker omkring dig, og lad dem ikke vide for meget om dig.

Jo mindre nogen kender til dig, jo højere er chancen for at redde dig selv fra andres dårlige hensigt. Denne drøm advarer dig om farer, der generelt kan ske for dig, så vær forsigtig i trafikken og andre offentlige steder.

Drøm om grønne bananer

Hvis du havde en drøm om grønne bananer, kunne du drage fordel af interaktion med mennesker. Nogen vil give dig værdifulde råd om et vigtigt projekt, så sørg for at bruge denne mulighed til at komme videre i livet.

Denne drøm annoncerer en meget positiv periode, når det gælder investeringer og økonomi. Bed om råd fra folk, du kender godt, fordi de kunne dele et meget værdifuldt forslag til dig. Dette forslag eller råd kan hjælpe dig med at score en stor sum penge. Forretningsrelaterede projekter vil være yderst vellykkede, så brug denne periode klogt.

Show Buttons
Hide Buttons