Alkohol: Drømmetydning & Drømmesymboler

Alkohol: Drømmetydning & Drømmesymboler

Drømmetydning Alkohol

Drøm om at spilde alkohol på nogen

At drømme om at spilde alkohol på nogen betyder, at sandheden vil komme frem. Du skal passe på, hvad du siger og til hvem. Det er muligt, at du ikke har dårlige hensigter, men dine ord er hurtigere end dine tanker, hvilket vil efterlade konsekvenser for dig. Når du lover, at du ikke vil afsløre nogens hemmelighed, efter at de har betroet dig, bryder du det løfte. Senere skal du undskylde og søge begrundelser for fejl, du har begået. Folk vil ikke stole på dig så meget som før, hvilket får dig til at stille spørgsmålstegn ved, hvad du gør forkert.

Drøm om at drikke meget

At drømme om at drikke for meget alkohol betyder, at du har et problem. Det er muligt, at du er i en hård økonomisk eller følelsesmæssig situation, så du vil søge trøst i laster. I første omgang vil du ikke være opmærksom på, hvad du laver, og du vil benægte det. Din familie vil lide mest på grund af din tilstand, men du vil først bede om hjælp, når du er truet med en skilsmisse, brud eller varsel.

Drøm om at se andre mennesker drikke alkohol

Når du ser andre mennesker drikke alkohol i en drøm, er det et tegn på at køre forsigtigt. Hvis du skal til en fest, vil din familie insistere på, at du arrangerer din transport på forhånd. Du vil blive stresset, fordi de ikke stoler på dig, men du vil indse, at de gør det for dit eget bedste.

Fortolkninger af disse drømme afhænger af den kontekst, de opstår i, og af din holdning til alkohol. På grund af det er der mange fortolkninger og forskellige betydninger. Disse drømme kan følges af tilfredshed, lykke, stolthed og spænding, men også rastløshed, frygt og angst nogle gange.

Drøm om at være fuld

En beruset drøm betyder, at dit underbevidsthed fortæller dig, at du gør noget dårligt, som kan koste dig meget i fremtiden. Det er muligt, at du føler, at en beslutning, du for nylig har taget, er forkert, eller at dine ord og handlinger har krænket nogen. Spørg dig selv, om dit forhold til dine kære er gået surt, og om du skulle være skylden.

Drøm om at være afhængig af alkohol

At drømme om at være afhængig af alkohol betyder, at du er bekymret for en elsket, der kan lide at drikke mere, end de burde. Udover det er det muligt, at du føler, at noget er ved at være ude af kontrol. Du er vant til at have indsigt i dine familieanliggender, men et af dine familiemedlemmer vil beslutte, at du blander dig for meget i deres privatliv. De vil beslutte at tage afstand fra dig og stoppe med at lytte til dine råd. Det vil gøre ondt eller fornærme dig, men du vil snart indse, at alle vælger deres egen vej, så du vil stoppe med at skubbe dine ideer og løsninger på andre mennesker.

Drøm om at drikke og skåle

At drømme om at drikke og skåle betyder, at din underbevidsthed fortæller dig, at du vil have det godt med en beslutning, du for nylig har taget i forhold til dit professionelle liv. På den anden side, hvis du drømmer om at drikke overdrevent på en fest eller har tømmermænd efter det, er det muligt, at du ikke har været ærlig over for en partner eller venner. Du har sandsynligvis gemt noget for dem for at beskytte dem, men du vil snart indse, at sandheden før eller siden skal komme frem, mens dine nærmeste vil blive såret af din uærlighed.

En fortolkning af en drøm, hvor du drikker en alkoholholdig drink, afhænger af den slags drink, du drikker. For eksempel, hvis du drikker noget stærkt som whisky, bourbon, vodka eller rom, er det muligt, at du går igennem en hård periode fuld af udfordringer og problemer. Du får muligvis en opgave, som du ikke er klar til, eller du finder ud af, at nogen løj for dig. Det vil påvirke din hverdag negativt, så du vil bruge laster til at undslippe virkeligheden, selv i en kort periode. Det er en helt forkert ting at gøre i det lange løb. Det ville være bedre at håndtere problemer, et ad gangen, i stedet for at skubbe dem under tæppet.

Drøm om at drikke champagne

Hvis du drikker champagne, fortæller din underbevidsthed dig, at du er for negativ til alt. Prøv at tænke på positive og pæne ting, der er sket for dig, og vær glad på grund af dem. For meget negativitet og utilfredshed kan have alvorlige konsekvenser for dit helbred. Dediker din fritid til en hobby, læs, gå ture og inkluder mere fysisk aktivitet for at trætte kroppen og rydde sindet ud.

Drøm om at drikke vin

At drømme om at drikke vin kan indikere, at du er ensom eller tvivler på din vens ærlighed. Du er blevet plaget af, at du har taget afstand fra nogle mennesker, så du begynder at søge efter årsager til sådan adfærd. Det er muligt, at du har bebrejdet andre for alt indtil nu, så det er også på tide at stille spørgsmålstegn ved dine handlinger. Dine forhold til dine kære er dårlige på grund af den dårlige kommunikation. Du er begyndt at kvæle dem med dine problemer, og du ignorerer tegn på, at de nogle gange også har brug for din hjælp. Hvis du ikke er der for dem, når de har brug for det, har de sandsynligvis ikke tid til dig, når du er i en krise.

Drøm om at drikke øl

En drøm, hvor du drikker øl, er relateret til dit behov for en ferie og afslapning med dine venner. Det er muligt, at du ikke har brugt din fritid sådan i et stykke tid. Ifølge nogle fortolkninger betyder øl i en drøm, at din underbevidsthed fortæller dig, at du skal skabe balance mellem dit private og erhvervsliv. Dit job har muligvis optaget al din tid, men du ved, at du skal arbejde for at give dig selv alt, hvad du har brug for. Det er muligt, at andre mennesker også er afhængige af din økonomiske status. Det hele får dig til at beklage over ubekymrede dage, hvor du havde råd til en luksus at overnatte i selskab med dine venner.

Drøm om at drikke cocktails

At drømme om at drikke cocktails betyder, at du har blandede følelser for nogen eller noget. Det er muligt, at du har opnået forretningsmæssig succes, men du føler stadig ikke tilfredshed. Udover det er det muligt, at alt også går godt i dit privatliv, men du er ikke rigtig glad. Du plages af mange spørgsmål, som du ikke kan besvare lige nu. Du er usikker på dine ønsker, endsige hvordan du opnår dem. Det er tid til at sætte spørgsmålstegn ved dine følelser, for du giver konstant modstridende signaler. På et tidspunkt føler du, at du ville være bedre alene, mens du på det andet har behovet for at dele det gode og det onde med nogen.

Show Buttons
Hide Buttons